Zo tilt Delta reizen in 2024 naar nieuwe hoogten   

Na de recordzomer over de Atlantische Oceaan in 2023 biedt Delta uw klanten in 2024 weer meer keuze, gemak en een verbeterde ervaring aan boord, op weg naar de Verenigde Staten. Hier zijn enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar en zaken om naar uit te zien in het nieuwe jaar als uw klanten vliegen met Delta.

Nieuwe routes… en oude favorieten

Wenst u meer mogelijkheden om meer van de VS te kunnen bereiken? Delta staat gereed voor uw klanten. Volgend jaar wordt ons trans-Atlantische zomerschema uitgebreid met nog meer routes, inclusief nieuwe diensten naar de Big Apple vanaf Napels en Shannon, beide met ingang van 25 mei 2024; vanaf München met ingang van 11 april 2024; naar Atlanta vanaf Zürich met ingang van 1 juni 2024; en naar Minneapolis vanaf Dublin met ingang van 10 mei 2024 – Delta’s derde gateway in de VS met directe verbindingen vanaf Ierland.*  

Deze maand viert Delta de 45ste verjaardag van haar diensten naar Duitsland, naast 17 jaar naar Ghana en 16 jaar naar Nigeria.

Ondertussen maakt Delta het gemakkelijker voor klanten om naar CES te reizen, ’s werelds grootste beurs voor consumentenelektronica, met speciale rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam en Parijs-Charles de Gaulle naar Las Vegas in januari 2024. Uitgevoerd in samenwerking met Air France-KLM zijn er comfortabele verbindingen met één tussenstop naar Las Vegas vanuit Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India.

Verbeterde service 

Komende zomer zijn op meer trans-Atlantische vluchten Delta’s vier cabineklassen beschikbaar, met luxueuze full-flatbedstoelen in Delta One, en ruim bemeten stoelen in Delta Premium Select, Delta Comfort+ en Main Cabin.  

Delta heeft haar service aan boord volledig vernieuwd met het doel in elke klasse een restaurantervaring aan te bieden. Tot de verbeterde opties behoren een nieuw menu in Delta One, met regionaal geïnspireerde maaltijden, en een verbeterd aanbod van snacks en dranken. Tevens is er een breder aanbod van door een sommelier geselecteerde wijnen, ambachtelijke bieren en, uiteraard, Starbucks-koffie.

Altijd innoverend

Passagiers in elke cabineklasse kunnen via Delta Studio urenlang genieten van gratis premium entertainment op hun stoelschermen, beschikken over stopcontacten in hun stoelen en gratis berichtenverkeer via iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger. WiFi is tegen betaling beschikbaar op alle internationale vluchten, terwijl gratis WiFi beschikbaar is op binnenlandse (VS) vluchten voor SkyMiles-leden via het nieuwe Delta Sync, dat is ontworpen om een meer gepersonaliseerde reiservaring te bieden.** 

Toegewijd aan duurzaamheid

Delta zet in op netto-nul CO2-uitstoot omstreeks 2050. Om deze ambitieuze klimaatdoelstelling te bereiken transformeren we onze vloot, investeren we in duurzame vliegtuigbrandstof, realiseren we operationele verbeteringen en elektrificeren we het grondafhandelingsmaterieel.

We zetten tevens in op het minimaliseren van afval, zoals wegwerpplastic, in het gehele reisproces. Delta heeft sinds 2022 al meer dan 2,5 miljoen kg wegwerpplastic uitgebannen op haar pad naar een meer duurzame reiservaring. We bevinden ons momenteel in het eindstadium van het testen van papieren bekertjes, die eenmaal goedgekeurd en geïmplementeerd in al onze operaties, een reductie van bijna 3,5 miljoen kg wegwerpplastic zal opleveren.

Prijswinnaar

Delta is trots op de toekenning van meerdere awards in 2023, waaronder die van ‘Best North American Airline’ van Business Traveller Magazine, ‘Best Airline for Business Travellers – Long Haul’ van Mission Magazine en ‘Best Business Airline – North and South America’ van Reisemedia. 

In Ghana werd Delta uitgeroepen tot ‘Most Outstanding U.S. Business in Ghana’ van AMCHAM en ontving de prestigieuze CSR-award ter erkenning van onze samenwerking met Breast Care International (BCI), de grootste charitatieve instelling voor borstkanker in het land.

Inzet voor de samenleving

Naast BCI, dat dankzij Delta screening op borstkanker mogelijk maakte voor 20.000 mensen, ondersteunen we non-profitinstellingen in vele regio’s in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India. Hiertoe behoren The Prince’s Trust in het VK, Junior Achievement in Europa, Afrika en India, Pride in Londen en Amsterdam, kinderziekenhuizen en verschillende charitatieve instellingen die voedselarmoede bestrijden.

In juni charterde Delta een Boeing-767 die 30 WOII-veteranen terugbracht naar Normandië om de 79ste herdenking van D-Day bij te wonen.

Krachtiger partnerschappen

Alle trans-Atlantische vluchten van Delta worden uitgevoerd in partnerschap met Air France, KLM en Virgin Atlantic als onderdeel van een joint venture die tot 159 dagelijkse vluchten en 33 bestemmingen mogelijk maakt. Dit jaar versterkte Delta haar samenwerking met andere mondiale partnermaatschappijen, met uitbreiding van de bestaande codeshare-overeenkomst met Kenya Airways en de vorming van nieuwe partnerschappen met El Al en airBaltic.  

The sky’s not the limit! We verheugen ons erop u en uw klanten van dienst te zijn bij elke fase van uw reis en om u in het nieuwe jaar aan boord te mogen verwelkomen.

 

*Actueel per 13 december 2023. Schema’s onderhevig aan wijzigingen. 

**WiFi-gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing. Beschikbaar op de meeste binnenlandse vluchten.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.