‘Onze mensen maken voortdurend het verschil:’ Delta uitgeroepen tot ATW Airline of the Year   

Delta frontline workers in front of plane

Delta’s excellente operationele prestatie, de inzet op veiligheid en premium klantenservice hebben geleid tot de titel Airline of the Year 2024 , toegekend door het luchtvaartmagazine Air Transport World.

“Dit is een enorme eer en een directe weergave van de toewijding van onze 100.000 medewerkers wereldwijd,” aldus Ed Bastian, CEO van Delta Air Lines. “Gedurende onze bijna 100-jarige geschiedenis zijn het onze mensen die voortdurend het verschil maken en het is hún zorg en professionaliteit die ons naar zelfs nóg grotere hoogten voert op onze reis naar de toekomst.”

Opgericht in 1974 met het doel excellentie in luchtvaartoperaties te erkennen, worden de  ATW Airline Industry Achievement Awards uitgereikt aan mondiale organisaties die zichzelf hebben onderscheiden door uitmuntende prestaties en superieure service.  Winnaars worden geselecteerd door een panel van redacteuren en analisten bij ATW, Routes, Aviation Week en CAPA.

De 50ste jaarlijkse ATW Awards, gesponsord door CFM International, worden uitgereikt tijdens een galadiner in Dubai op vrijdag 31 mei a.s., aan de vooravond van de 80ste  IATA Annual General Meeting (AGM) en World Air Transport Summit.

“We verheugen ons erop deze meer dan verdiende winnaars te eren, en een schijnwerper te richten op al het goede dat is bereikt dankzij connectiviteit via de luchtvaart en de mensen in deze sector die elke dag opnieuw keihard werken,” aldus Karen Walker, Group Editor-in-Chief van ATW. “Het succes van Delta is niet alleen een waarlijk gigantische teaminspanning, maar getuigt ook van exceptionele visie en motiverend leiderschap."

Lees meer.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.