Sponsorschap Delta als officiële luchtvaartmaatschappij van de ‘ACEA Run Rome The Marathon 2024’   

Rome Coliseum

Delta is de Official Airline van de Acea Run Rome The Marathon 2024, de eerste keer dat Delta haar naam verbindt aan dit iconische evenement in één van de oudste steden ter wereld.  

In de aanloop naar de marathon op 17 maart, presenteert Delta een speciale ‘inloopstand’ in het Expodorp in het Palazzo dei Congressi van 15-16 maart, alwaar de luchtvaartmaatschappij haar Delta One-cabine en de voorzieningen aan boord voor het voetlicht brengt, alsook haar partnerschap met Spotify. Als onderdeel van de activering kunnen passanten hun favoriete song toevoegen aan de “Run to the Beat” marathonplaylist, die deel uitmaakt van de digitale kit van de deelnemende hardlopers en beschikbaar is op Spotify.

"Delta is voor het eerst trotse sponsor van de Marathon van Rome. “Dit iconische evenement op de jaarlijkse marathonkalender stelt hardlopers in de gelegenheid in de voetsporen te treden van de Romeinse keizers en gladiatoren van weleer, tegen de achtergrond van de wonderschone attracties van de Eeuwige Stad,” aldus Matteo Curcio, Delta’s Senior Vice President voor Europa, Midden-Oosten, Afrika en India (EMEAI).

Delta is sterk toegewijd aan duurzaamheid, een van de kernprioriteiten in haar bedrijfsvoering. Als bijdrage tijdens de marathon van Rome verzamelt de luchtvaartmaatschappij plastic flessen die tijdens het evenement worden weggegooid. Deze flessen krijgen een nieuw leven als bijzonder kunstwerk in de vorm van een mozaïek dat wordt gemaakt door Studio Cassio, een lokaal atelier dat is gespecialiseerd in het traditionele ambacht van het mozaïek maken. Het uiteindelijke ontwerp en kunstwerk wordt onthuld op 2 juni, ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van Delta’s eerste vlucht vanaf Atlanta naar de Italiaanse hoofdstad en wordt tentoongesteld op de luchthaven Rome Fiumicino.

Delta is de toonaangevende luchtvaartmaatschappij tussen Italië en de Verenigde Staten. De vervoerder vliegt dagelijks vanaf Rome naar New York-JFK, Atlanta, Boston en Detroit. Delta verbindt tevens Milaan en Venetië met New York-JFK en Atlanta en neemt een nieuwe vlucht in gebruik vanaf Napels naar New York-JFK op 25 mei a.s.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.