Meer vluchten en terugkeer van services bij Delta in juli, met behoud van de toonaangevende veiligheidsmaatregelen   

Nu economieën weer opengaan en grensbeperkingen worden opgeheven, voegt Delta in juli systeembreed bijna 1.000 vluchten toe, waarmee wij onze service en non-stopverbindingen naar populaire zomerbestemmingen en belangrijke zakencentra een stevige impuls geven.

Zelfs bij de bescheiden groei in de vraag, is het julischema van Delta nog ongeveer 65 procent kleiner dan in dezelfde periode vorig jaar, met beperkingen van ca. 60 procent voor reizen binnenland VS en bijna 85 procent voor reizen internationaal.

Als we vooruitkijken naar de rest van het zomerseizoen, dan blijft de focus van Delta gericht op het toevoegen van stoelcapaciteit, het geleidelijk weer opbouwen van onze aanwezigheid in lokale markten en het hervatten van onze veelgevraagde dienstverlening die werd opgeschort wegens reisbeperkingen.

 
TRANS-ATLANTISCH

Delta breidt ook haar focus op het van hub-naar-hub vliegen naar bestemmingen aan de kust uit, door vier keer per week van Amsterdam naar Boston en dagelijks van Amsterdam naar Seattle te vliegen. We hervatten tevens de vlucht van Parijs-Charles de Gaulle naar Detroit.

Delta continueert de bestaande dienst van Atlanta en Detroit naar Londen-Heathrow, van Atlanta en New York-JFK  naar Parijs en van Atlanta, Detroit en JFK naar Amsterdam. We continueren ook de bestaande dienst van Atlanta naar Frankfurt en van JFK naar Tel Aviv.

 
BINNENLAND VS & CANADA

Delta voegt weer meer non-stopverbindingen tussen topmarkten toe, met focus op belangrijke hubs als Atlanta, Detroit, Minneapolis en Salt Lake City. Voor klanten die deze zomer hun vakantie dichterbij huis willen doorbrengen, voegt Delta capaciteit toe aan populaire vakantiebestemmingen zoals Florida en langs de gehele westkust, alsook meer intercontinentale vluchten voor zakenreizigers.

Aangezien het aantal stoelen deze zomer is gereduceerd om meer ruimte tussen passagiers te waarborgen, kijken we naar mogelijkheden om op te schalen naar een groter toesteltype of voegen we meer vluchten toe op routes met toenemende klantvraag.

Aangezien de richtlijnen voor niet-essentiële reizen tussen de VS en Canada tot in juli zijn verlengd, blijft Delta een beperkt vluchtschema uitvoeren voor reizigers met een kritische reisnoodzaak. Minneapolis, Detroit en New York-JFK zijn momenteel Delta’s belangrijkste hubs naar bestemmingen als Montreal, Toronto, Calgary en Winnipeg. Delta continueert voorts de vlucht van Vancouver naar Seattle.

Delta heeft voorts een aantal operaties in markten die door meerdere luchthavens worden bediend tijdelijk samengevoegd , alsook vluchten opgeschort naar  geselecteerde steden in de VS aangezien het passagiersverkeer significant is gereduceerd.

 

BESCHERMINGSNIVEAUS VOOR VEILIG REIZEN

Klanten die deze zomer reizen of overwegen dit te gaan doen, kunnen vertrouwen op een veilige ervaring gedurende de hele reis, vanaf het inchecken tot en met het ophalen van de bagage. Delta heeft verschillende maatregelen getroffen om te zorgen voor meer ruimte en gemoedsrust op de luchthaven, en er werk van gemaakt om  het aantal stoelen in de cabines te reduceren tot 60 procent in Main Cabin en 50 procent in First Class en de middenstoelen tot en met 30 september 2020 te blokkeren.

Bekijk zelf wat vliegen met Delta betekent.

Klanten hebben voorts de flexibiliteit om gedurende een jaar hun reisplannen  zonder toeslag  te wijzigen, voor nieuwe vluchten die zijn gekocht tot en met 30 juni.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.