Delta lanceert dienst naar Minneapolis-Saint Paul vanaf Dublin   

Ireland

Klanten die op zoek zijn naar een vliegende start van hun reisplannen in de zomer van 2024 hebben het geluk van de Ieren aan hun zijde: Delta introduceert een nieuwe route vanaf Dublin (DUB) naar Minneapolis-Saint Paul (MSP).

Met de toevoeging van deze route, die vanaf 9 mei 2024 vijf keer per week wordt gevlogen, biedt Delta een seizoensdienst aan vanaf het Eiland van Smaragd naar drie van haar hubs in de VS – Atlanta, Boston en Minneapolis – in aanvulling op de service gedurende het hele jaar naar New York-JFK.

OP DE GROND OP MSP

Delta blijft investeren in moderne en intuïtieve luchthavenvoorzieningen op haar hub in Minneapolis. Eerder dit jaar onthulde de luchtvaartmaatschappij haar derde en grootste Delta Sky Club op MSP, met zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, een ongeëvenaard Sky Deck en meer.

Delta werkt voorts samen met de Metropolitan Airports Commission om de G-terminal verder te moderniseren, met een bijdrage van 47 miljoen dollar voor nieuwe terrazzovloeren, vernieuwde plafonds en verlichtingsarmaturen, verbeterde digitale bewegwijzering en meer. Het project zal volgens planning omstreeks eind 2025 worden afgerond.

IN DE LUCHT

Delta’s vlucht van Dublin naar Minneapolis wordt uitgevoerd met een Boeing 767-300, met keuze uit Delta One, Delta Premium Select, Delta Comfort+ en Main Cabin.

Delta One-passagiers strekken zich uit op een flatbed-stoel en genieten premium voorzieningen, zoals de ambachtelijk vervaardigde toilettasjes van Someone Somewhere, zacht beddengoed van gerecyclede materialen, meer keuze uit drankjes vóór vertrek, door chefs gecureerde maaltijden en decadente desserts zoals een zelf samengestelde ijscoupe.

Ondertussen hebben ook passagiers in Delta Premium Select meer ruimte om te relaxen in een bredere stoel, die verder naar achter verstelbaar is en een beweegbare voet- en beensteun heeft, samen met een verbeterde dinerkeuze, premium handgemaakte voorzieningen en speciale service-contactpunten om hun reis verder te veraangenamen.

In elke klasse beschikken passagiers over stoelschermen voor urenlang gratis premium entertainment via Delta Studio, een stopcontact in de stoel, high-speed WiFi tegen betaling en gratis berichtenverkeer via iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger.

Het MSP-DUB schema (vanaf 18 augustus 2023; onderhevig aan wijziging):

MSP-DUB schedule
 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.