Delta en Air France breiden vluchten naar Nice uit voor de zomerfestivals.   

Nice, France

Het Filmfestival van Cannes, een van de hoogtepunten van de internationale filmindustrie, bezorgt de toch al chique Franse Rivièra nóg meer glitter en glamour. Terwijl de sterren van het witte doek zich opmaken voor de rode loper, breiden Delta en Air France hun non-stopvluchten tussen Nice en de Verenigde Staten uit.

Delta Air Lines voert dagelijkse non-stopvluchten uit naar zowel New York-JFK als Atlanta, met herneming van de seizoensdienst naar The Big Apple op 26 maart 2023 en de lancering van een nieuwe dienst naar Atlanta op 13 mei 2023. Delta’s vluchten naar Nice worden uitgevoerd met de recent gemoderniseerde Boeing 767-400 die beschikt over alle vier cabineklassen van Delta. Of de keuze nu valt op de luxe van full-flatstoelen in Delta One, een ruime zitplaats met meer recline in Delta Premium Select, of op Delta Comfort+ of Main Cabin, passagiers genieten een verbeterde ervaring aan boord, waar zij ook zitten.

Om tegemoet te komen aan de vraag van klanten die werkzaam zijn in de entertainment-, productie- en creatieve industrie, voert Air France, officiële partner van het Festival de Cannes, speciale non-stopvluchten uit op 15, 22 en 29 mei 2023 tussen Los Angeles en Nice. De vluchten worden uitgevoerd met Airbus A350-900-toestellen.

De extra vluchten zijn ook goed nieuws voor F1-liefhebbers, met Nice op korte afstand van Monaco, het toneel van de vermaarde Grand Prix die plaatsvindt van 26-28 mei 2023.

Air France voert voorts 4 speciale non-stopvluchten uit tussen New York-JFK en Nice ter gelegenheid van het Cannes Lions International Festival of Creativity, dat plaatsvindt van 19 t/m 23 juni 2023. Deze speciale vluchten worden uitgevoerd met Boeing 777-300ER-toestellen, die zijn uitgerust met de nieuwe lange-afstandscabines van Air France, met vertrekken vanaf New York op 17 en 18 juni 2023, en terugvluchten vanaf Nice op 23 en 24 juni.

Nog meer V.S. om te ontdekken

Met dagelijkse vluchten van Delta naar twee Amerikaanse hubs, genieten passagiers comfortabele aansluitingen naar bestemmingen in Noord-Amerika via de Delta-hubs New York en Atlanta. Uitnodigende steden als New Orleans, Nashville en Miami vragen erom ontdekt te worden, terwijl passagiers eenvoudig kunnen aansluiten naar de adembenemende stranden van Californië in Los Angeles en San Diego, of de wijnregio van topklasse nabij San Francisco. Outdoor-liefhebbers profiteren van de dienst met één stop naar Salt Lake City en Seattle, vanwaar enkele van de beroemdste Nationale Parken van Amerika eenvoudig zijn te bereiken om er te wandelen, te fietsen of te raften.

 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.