Delta biedt rechtstreekse vluchten aan vanaf Amsterdam en Parijs naar Las Vegas voor de CES (Consumer Electronics Show) 2024   

Las Vegas Strip

In januari 2024 voegt Delta Air Lines rechtstreekse vluchten toe vanaf haar twee grootste Europese hubs op Amsterdam Schiphol en Parijs-Charles de Gaulle naar Las Vegas (LAS) voor bezoekers van ’s werelds meest invloedrijke technologie-event, de Consumer Electronics Show (CES).

De Amerikaanse vervoerder, die onlangs nog als beste luchtvaartmaatschappij van Noord-Amerika werd uitgeroepen tijdens de Skytrax World Airline Awards, voegt in totaal 3.100 stoelen naar Las Vegas toe voor de CES die wordt gehouden van 9-12 januari 2024. 

“De CES is een mega-event in deze sector en Delta zet alles in het werk om aan de vraag van onze klanten om deze mondiale events te kunnen bijwonen tegemoet te komen door meer stoelen en vluchten aan te bieden,” aldus Matteo Curcio, senior vice-president Europa, Midden-Oosten, Afrika en India. “CIS-bezoekers willen graag kennisnemen van de meest recente ontwikkelingen in technologie, en het team van Delta verheugt zich er dan ook op hen veilig en betrouwbaar naar en vanuit Las Vegas te brengen, met de service van wereldklasse die men van ons gewend is.”  

Delta biedt  3 enkele-reis AMS-LAS-vluchten aan op 06-08 januari en 2 enkele-reis LAS-AMS-vluchten op 12-13 januari en voorts 4 enkele-reis CDG-LAS-vluchten op 06-09 januari en 2 enkele-reis LAS-CDG-vluchten op 12-13 januari.

Op de Delta-vluchten zijn alle vier Delta-cabineklassen beschikbaar. Van de luxe van een full-flatstoel in Delta One en een bredere, verder naar achter verstelbare stoel in Delta Premium Select, tot en met Delta Comfort+ en Main Cabin, onze passagiers mogen rekenen op een verbeterde ervaring aan boord.

Bovendien bieden ook onze trans-Atlantische joint-venturepartners Air France en KLM extra directe vluchten aan vanaf Parijs of Amsterdam naar Las Vegas.

Van 7 tot en met 14 januari biedt Air France dagelijkse retourvluchten aan vanaf Parijs-Charles de Gaulle (CDG), met uitzondering van 13 januari, conform het volgende schema:

AF022 CDG 10:45 LAS 13:05
AF023 LAS 15:15 CDG 10:35 +1

In aanvulling op hun reguliere drie vluchten per week, biedt KLM extra retourvluchten aan vanaf Amsterdam op 6, 8 en 12 januari. Deze extra vluchten worden uitgevoerd conform reguliere vluchtnummers en schema:

KL635 AMS 12:30 LAS 14:10
KL636 LAS 15:59 AMS 10:55 +1

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.