Delta doneert $ 250.000 voor noodhulp aan Australië   

bushfire

Ter ondersteuning van het Australische Rode Kruis doneert Delta $ 250.000 aan het Amerikaanse Rode Kruis voor directe noodhulp en humanitaire steun aan getroffenen van de verwoestende bosbranden waarbij miljoenen hectare grond in Australië verloren gingen.

Delta-reizigers kunnen bijdragen aan de hulpverlening in Australië door te doneren via een subsite op naam van Delta in samenwerking met het Amerikaanse Rode Kruis. Reizigers kunnen ook mijlen doneren aan het Amerikaanse Rode Kruis via SkyWish, de charitatieve tak van Delta’s SkyMiles frequent-flyerprogramma, waarmee Delta en haar SkyMiles-leden mijlen kunnen doneren aan goede doelen wereldwijd. 

Delta ondersteunt al sinds 1941 mensen in nood via het Amerikaanse Rode Kruis, en doet dat ook  via vestigingen van het Rode Kruis in Brazilië, Frankrijk, Mexico, Nederland en het VK.

Klik hier voor meer informatie.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.