Innovatie en mvo plaatsen Delta bovenaan lijst van ‘World’s Most Admired Companies’ van Fortune Magazine   

Forbes

Leiderschap in maatschappelijke verantwoordelijkheid, innovatie, cultuur en meer heeft ertoe geleid dat Delta voor het zevende jaar op rij is genomineerd als één van ‘World’s Most Admired Companies’ van Fortune Magazine. Fortune plaatst Delta ook als Nr. 1 op de lijst ‘Most Admired Airline’, waarmee het de negende keer in tien jaar tijd is dat de luchtvaartmaatschappij deze toppositie bezet.

De lijst van ‘World’s Most Admired Companies’ – samengesteld uit enquêtes onder duizenden topbestuurders, deskundigen en analisten – is een ranglijst over diverse sectoren van ’s werelds meest gerespecteerde en gerenommeerde merken. De lijst van luchtvaartmaatschappijen is gebaseerd op de input van sectorspecifieke topmensen.  

Wat maakt Delta tot een meest bewonderd bedrijf?

Bedrijven worden door leiders in diverse sectoren gerangschikt op grond van de volgende aandachtspunten, alsook hun algehele reputatie.

Forbes
  • Innovatie
  • People management 
  • Gebruik van bedrijfsmiddelen
  • Kwaliteit van het management
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • Financiële soliditeit
  • Langetermijninvesteringswaarde
  • Kwaliteit van producten en diensten
  • Mondiaal concurrentievermogen 

Veelvuldig bekroond

Delta werd onlangs voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Top U.S. Airline door de Wall Street Journal; tot één van de 100 Most Sustainable U.S. Companies door Barron’s; tot één van de 100 Best Companies to Work For door Fortune magazine, naast één van de 100 Best Workplaces for Millennials; en, onder meer, tot één van de Most Innovative Companies door Fast Company.

Innovatiekracht

Delta’s meest recente technologische innovatie zorgde dit jaar voor flinke beroering tijdens de jaarlijkse Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas, waar de luchtvaartmaatschappij 's werelds eerste draadloze full-body exoskelelet van Sarco Robotics presenteerde, de Guardian XO. Dit vormde de primeur in de Top Tech van Digital Trends tijdens CES 2020: de ‘Emerging Tech’ award en ‘Best Robot’ van PCMag.com, bovenop de erkenning van WIRED Magazine als één van de slimste technologieën op CES. Delta bracht tevens de in samenwerking met Misapplied Sciences ontwikkelde PARALLEL REALITY™ technologie voor het voetlicht, waarmee het bedrijf de ‘Best of CES’ van Newsweek, de ‘2020 CES Top Pick’ van Techlicious, de ‘Best in Show’ van Tom’s Guide en de ‘Top Pick’ van Mashable in de wacht sleepte.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.