’Hoe schoon is de lucht aan boord van Delta-vluchten?’ Dit is het antwoord van een medisch expert   

 

De lucht die passagiers inademen op hun volgende vlucht is schoon, veilig en gezond, dankzij hypermoderne cabineluchtzuiveringssystemen en de extra maatregelen die Delta treft om de passagiers een blijvend gerust gevoel te bezorgen.

Dit alles maakt deel uit van Delta's CareStandard, een continue inspanning op basis van meerdere beschermingsniveaus. Passagiers mogen hierop rekenen telkens wanneer zij met Delta vliegen: vanaf de incheck-lobby, langs security, bij de gate, aan boord en bij het ophalen van hun bagage.

Delta is voortdurend bezig om de best practices aan te passen en de nieuwe standaard in zorg te verbeteren op basis van het advies van medische experts en de feedback van klanten. Met dezelfde innovatieve geest waar we om bekend staan, ontwikkelen we ons voortdurend en kijken we wat beter kan als het gaat om hygiëne en veiligheid.

Raadpleeg voor een uitgebreid overzicht van Delta’s veiligheidsmaatregelen en de Delta CareStandard de Nieuws coronavirus pagina’s.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.