Delta houdt middenstoelen vrij en reduceert het stoelaanbod tot en met 30 september 2020.   

Delta blijft werken aan meer ruimte voor veiliger reizen door de middenstoelen vrij te houden en het stoelaanbod te reduceren tot en met 30 september 2020.

Onderstaand vindt u Delta’s meest recente updates:

  • We verlengen de reductie van het stoelaanbod: Tot en met 30 september waarborgt Delta meer ruimte voor passagiers op alle toestellen door het aantal stoelen in First Class op 50%, in Main Cabin, Delta Comfort+ en Delta Premium op 60% en in Delta One op 75% te maximeren.

  • We houden de middenstoelen vrij: Tot en met 30 september worden alle middenstoelen als niet beschikbaar of niet toewijsbaar getoond bij het selecteren van stoelen via de Fly Delta App of online.
    • Met ingang van 16 juni blokkeert Delta het generieke stoeltoewijzingsverzoek via het GDS om de kans op het per abuis toewijzen van een stoel naast een andere passagier te verminderen.
    • Delta adviseert reisagenten om de stoelkaarten in hun GDS te gebruiken om stoelen toe te wijzen in plaats van stoelen toe te wijzen via het generieke stoeltoewijzingsverzoek.
    • Global Sales Support staat reisagenten terzijde die hulp nodig hebben bij het vinden van stoelen voor passagiers die naast elkaar willen zitten.
    • Global Sales Support staat reisagenten terzijde die op zoek zijn naar stoelen die voldoende afstand tussen passagiers mogelijk maken.
       
  • We hervatten de automatische Medallion-upgrades: Met ingang van 10 juni hervatten we de automatische Medallion Complimentary Upgrades vooraf naar Delta One (binnenland VS), First Class en Delta Comfort+ –  die de afgelopen tijd bij de gate werden beheerd –  voorzover beschikbaar en toegestaan door de stoelreductie.

  • We voegen vluchten toe waar we vol zitten: Op routes waar de toenemende klantvraag de ladingsfactor dichterbij onze maxima brengt, kijken we naar mogelijkheden om naar een groter toestel op te schalen of meer vluchten toe te voegen.

Zoals we dat al tijdens de hele COVID-19 pandemie hebben gedaan, blijven we onze activiteiten evalueren om ervoor te zorgen dat we aan de vraag van onze passagiers voldoen. Meer informatie over hoe Delta reizen veiliger maakt voor haar passagiers ishier beschikbaar.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.