Bronnen voor internationale en regionale reisbeperkingen wegens het coronavirus   

Nu onze gemeenschappelijke klanten weer plannen maken voor toekomstige zakelijke of vakantiereizen, hebben zij vaak vragen over reisbeperkingen, toelatingseisen, verplichte documentatie of gezondheids- en quarantaine-eisen. Delta maakt er werk van onze gemeenschappelijke klanten alle informatie te verschaffen die zij nodig hebben om zich voor te bereiden op een veilige en zorgeloze trip.

Regionale reisbeperkingen op delta.com

Delta werkt de Regionale reisbeperkingen op delta.com dagelijks bij, om te verzekeren dat reizigers op de hoogte zijn van eventuele geldende beperkingen op zowel de vertrek- als aankomstlocatie van de reiziger. Delta adviseert voorts om altijd de website van de staat of het land van de bestemming te raadplegen op quarantainebeleid en uitzonderingen. Sommige reizigers zijn wellicht uitgezonderd van deze beperkingen.

Bovendien hebben sommige landen tijdelijke toelatingseisen uitgevaardigd, zoals beperkte toegang voor burgers, personen met een permanente verblijfsvergunning en geselecteerde visumhouders, of beperken reizen tot essentiële reizen. Delta adviseert reizigers rechtstreeks contact op te nemen met de ambassade of immigratiedienst van hun bestemming om te bevestigen of zij op dit moment in aanmerking komen voor reizen.

Timatic en IATA Travel Centre sites

Reisbureaus wordt geadviseerd gebruik te maken van Timatic en het IATA Travel Centreals referentie om antwoord te geven op reisgerelateerde vragen zoals reisbeperkingen en -documentatie, toelatingseisen of gezondheids- en quarantaine-eisen, enz.

IATA Timatic wordt gebruikt door luchtvaartmaatschappijen en reisagenten om eisen aan reisdocumenten van passagiers voor hun bestemming en eventuele tussenstops te controleren. Timatic levert gepersonaliseerde informatie op basis van de bestemming, tussenstops, nationaliteit, reisdocument, woonland enz. van de passagier.

Actuele reisbeperkingen wegens het coronavirus (Covid-19)

Het IATA Timatic-team onderhoudt voortdurend contacten met overheden en luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld om ervoor te zorgen dat alle reisdocumentatie alsook gezondheidscontroles en -bepalingen in real-time worden bijgehouden. Lees verder

Raadpleeg de actuele reisbeperkingen per land via het IATA Travel Centre.

Let op: Delta is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op deze sites en adviseert reizigers met aanvullende vragen contact op te nemen met de respectievelijke ambassade, het consulaat of het visumbureau van het land op hun reisroute, voor nadere details.

Vragen

Neem contact op met IATA als u Timatic in uw bedrijfsprocessen wilt integreren.

Neem contact op met Delta Sales Support of Delta Reserveringen voor aanvullende ondersteuning. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.