Delta breidt afstand tussen passagiers aan boord uit   

Delta stelt alles in het werk om meer ruimte te scheppen voor veiliger reizen door de verkoop van bepaalde gangpad- en raamstoelen op extra vluchten te blokkeren, en daarmee het totale aantal passagiers in elke cabineklasse over de hele vloot te reduceren. Deze wijzigingen, die gelden tot en met 30 juni, zijn de meest recente toevoeging aan een aantal gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die we hebben getroffen om een veilige vliegervaring voor passagiers en werknemers te bevorderen:

  • Het blokkeren van bepaalde raam- en gangpadstoelen in alle cabineklassen in toestellen die zijn uitgerust met 1x2, 2x2 en 2x3 stoelen. Demiddenstoelen blijven van verkoop uitgesloten op alle vluchten.
  • Maximering van de stoelcapaciteit op 50 procent in First Class.
  • Maximering van de stoelcapaciteit op 60 procent in Main Cabin, Delta Comfort+® en Delta Premium Select.
  • Pauzeren van automatische gratis upgrades voor Medallion-leden vooraf, met het doel gatemedewerkers in staat te stellen de passagiers optimaal stoelen toe te wijzen.

Bij het boeken van uw toekomstige stoelkeuze via de Fly Delta App of delta.com zullen de middenstoelen als niet beschikbaar of niet toewijsbaar worden getoond. Klik hier voor meer informatie.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.