Delta biedt aanvullende flexibiliteit voor ongebruikte tickets en vereenvoudigt de procedure voor reisagenten   

Delta breidt de mogelijkheid om door corona getroffen reizen om te boeken uit met geheel ongebruikte tickets die zijn gekocht tussen 1 april 2019 en 30 september 2019. Bovendien hebben Delta, ATPCO en de GDS’en een standaardoplossing ontwikkeld voor reisbureaus om verlopen DL 006-tickets te gebruiken voor toekomstige boekingen ingeval de geldigheid is verlengd als gevolg van COVID-19.

 

UITBREIDING VAN DE MOGELIJKHEID OM DOOR HET CORONAVIRUS GETROFFEN REIZEN TOT TWEE JAAR LATER OM TE BOEKEN

Om reizigers meer flexibiliteit en een meer tijd te bieden om eerder uitgegeven tickets te gebruiken, maakt Delta's huidige Uitzonderingsbeleid rond het coronavirus voor  Alle internationale reizen en Alle reizen binnenland (VS) reizen mogelijk tot en met 30 september 2022. 

Bovendien worden eerder uitgegeven ongebruikte tickets die niet werden geboekt voor reizen gedurende de getroffen reisdatazoals aangegeven in het Uitzonderingsbeleid, eveneens verlengd. Voor geheel ongebruikte tickets die zijn gekocht tussen 1 april 2019 en 30 september 2019, verlengt Delta de geldigheid tot en met 30 september 2022

 

PROCEDURE VOOR REISBUREAUS OM DE GELDIGHEID VAN DELTA 006-TICKETS ALS GEVOLG VAN COVID-19 TE VERLENGEN

Delta heeft naar uw feedback geluisterd en in nauwe samenwerking met onze partners bij ATPCO en de GDS’en een eenvoudige standaardoplossing ontwikkeld voor onze reisbureaupartners om verlopen tickets waarvan de geldigheid is verlengd als gevolg van COVID-19, te gebruiken voor toekomstige boekingen.

  • Onze reisbureaupartners hoeven geen verdere actie te ondernemen om te verzekeren dat deze tickets openblijven voor gebruik. De geldigheid van in aanmerking komende tickets wordt verlengd tot en met 30 september 2022; alle reizen moeten zijn voltooid per 30 september 2022. 
  • Eventueel verlopen tickets die kwalificeren op grond van een van de hierboven genoemde beleidsmaatregelen bij reisuitzonderingen zijn beschikbaar om handmatig te worden omgewisseld. Een geautomatiseerde oplossing is naar verwachting begin juni beschikbaar. 

Klik hier voor aanvullende details over hoe reisagenten Delta 006-tickets met verlengde geldigheid kunnen verwerken. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.