Het gemak van internationaal reizen met het vernieuwde Delta FlyReady   

Een op de persoon afgestemd overzicht van reisvoorwaarden, een volledig vernieuwd design en gebruiksvriendelijke functies zijn vanaf nu beschikbaar voor passagiers van Delta met Delta FlyReady – het digitale dashboard van de luchtvaartmaatschappij dat passagiers in staat stelt vóór vertrek te controleren of zij voldoen aan de toegangsvoorwaarden op hun bestemming.

“De voorbereiding voor een internationale trip hoeft geen speurtocht te zijn. Met Delta FlyReady kunnen passagiers goed voorbereid en met een gerust gevoel op pad, wetende dat zij hun reisplannen met enkele vingertips kunnen beheren,” aldus Rhonda Crawford, SVP – Global Distribution & Digital Strategy.

Met toegang via My Trips op delta.com en vanuit de Fly Delta App , stelt de tool passagiers op Delta FlyReady-gerede routes in staat de op de bestemming geldende toegangsvoorwaarden geautomatiseerd in te zien, tegelijk met informatie over aanvullende stappen die vóór vertrek mogelijk noodzakelijk zijn.*

Wat verandert er?

  • Meer op de persoon afgestemde voorwaarden op de bestemming van de passagier, inclusief het gebruik van diens SkyMiles-profiel en paspoortinformatie om documenten vooraf in te vullen voor een snellere en soepeler ervaring.**
  • De mogelijkheid om  voorwaarden die gelden bij aankomst én vertrek tegelijkertijd in te zien direct na het boeken, waardoor passagiers meer tijd hebben om hun retourvlucht voor te bereiden.
  • Functionaliteit die passagiers in staat stelt om documenten te beheren, op te slaan en weer te bewerken op een voor hen gewenst moment, zonder oponthoud.
  • Een herziene gebruikersinterface voor een responsiever en verbeterd mobiel gebruik, waardoor passagiers Delta FlyReady eenvoudig op al hun apparaten kunnen gebruiken.

Teams van Delta zijn voortdurend bezig met innovaties en verbetering van de digitale aanpak ter onderbouwing va een naadloze reiservaring. Alle functies en aanpassingen worden doorgevoerd na zorgvuldige weging van feedback van gebruikers om eventuele onjuistheden te elimineren en een gebruiksvriendelijke ervaring te creëren die voortdurend beter wordt.

Passagiers die Delta FlyReady gebruiken vóór het inchecken genieten bovendien exclusieve voordelen op de luchthaven, met nieuwe, speciale bagage-afgiftepunten op geselecteerde luchthavens. Passagiers die vliegen vanaf Atlanta, Boston, Detroit, Los Angeles, Minneapolis-St. Paul, New York (JFK), Seattle, Salt Lake City en Rome maken aanspraak op snellere services vóór vertrek voor een meer gestroomlijnde internationale reiservaring.

Passagiers dienen te beschikken over papieren kopieën van hun testresultaten en overige vereiste documentatie op hun reis en kunnen altijd contact opnemen met Delta voor eenvoudige instructies over toegang tot Delta FlyReady gedurende de dagen vóór vertrek.*** Pre-flight e-mails en sms-berichten blijven een waardevolle bron van informatie voor passagiers die inzicht willen in voorwaarden die specifiek gelden voor hun reis. Vijf dagen vóór vertrek ontvangen passagiers een e-mail van Delta om de toegangsbeperkingen die gelden op hun bestemming te bevestigen. Deze e-mail bevat gepersonaliseerde en real-time informatie die actueel blijft naarmate de vertrekdatum dichterbij komt.

Meer gepersonaliseerde, moeiteloze en plezierige reiservaringen in het verschiet in 2022. Lees meer  over hoe Delta zorgt voor een premium reiservaring die beter is voor u, uw reis en uw wereld.  

* Delta deelt extra begeleiding direct met passagiers voorafgaand aan vertrek en leidt hen naar de tool.

** Passagiers wordt mogelijk gevraagd reisgegevens in te voeren indien zij Delta FlyReady openen vanuit andere links dan My Trips.

*** Passagiers die Delta FlyReady gebruiken, moeten toch ook papieren kopieën van hun testresultaten en overige vereiste documentatie bij zich dragen op de dag van de reis, met het oog op de geldende voorwaarden op bepaalde bestemmingen. De Delta FlyReady-status wordt niet geaccepteerd in plaats van andere door de overheid vereiste documentatie.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.