Samen slaan we onze vleugels uit   

Flight attendants from all EJV partners

De wereld is weer in bedrijf.  Verbindingen, gemak en keuze zijn belangrijker dan ooit voor reizigers.  Dit is dan ook het perfecte moment om u opnieuw kennis te laten maken met de onovertroffen samenwerking van Delta Air Lines, Virgin Atlantic, KLM en Air France. 

Die samenwerking biedt passagiers uiterst comfortabele vluchtschema’s, een gecombineerd netwerk van 375 bestemmingen, plus talloze loyaliteitsvoordelen dankzij onze gezamenlijke passie om een naadloze reiservaring te bieden.

Op welke luchtvaartmaatschappij hun keuze ook valt, passagiers zijn verzekerd van prijswinnende services en absolute premium producten in alle cabines. Delta Premium Select is beschikbaar op bijna alle trans-Atlantische vluchten, met vernieuwde en speciale accenten om de ervaring aan boord voor passagiers verder te veraangenamen. Air France ontwierp een adembenemende nieuwe Business Class-suite, KLM introduceerde een fraaie nieuwe Premium Economy-klasse en Virgin Atlantic voegde de spectaculaire nieuwe A330neo toe aan haar vloot.

Komende zomer voert Delta het grootste trans-Atlantische schema in haar geschiedenis uit met bijna 620 wekelijkse vluchten en verbindingen naar 32 bestemmingen in Europa en daarbuiten. De luchtvaartmaatschappij voegt nieuwe routes toe of hervat vluchten vanaf steden als Parijs, Genève, Berlijn, Düsseldorf en Stuttgart en Tel Aviv, en keert voor het eerst in 15 jaar terug op Londen Gatwick. In de tussentijd start Delta's nieuwe route van Kaapstad naar Atlanta deze maand.

Als het gaat om voordelen voor de zakelijke reiziger is er heel veel moois te melden. We hebben gezamenlijke corporate contracten en tarieven die combinaties van alle partners toestaan. MKB-bedrijven genieten voordelen via ons gezamenlijke corporate loyaliteitsprogramma bluebiz. Frequent flyers kunnen mijlen en bonuspunten sparen bij alle vier de luchtvaartmaatschappijen – waardoor zij meer voordelen kunnen genieten en veel sneller een hogere status behalen. In aanmerking komende elite-leden genieten op alle vluchten priority check-in. En met de toetreding in 2023 van Virgin Atlantic tot de SkyTeam-familie komen er nóg meer voordelen beschikbaar voor uw klanten. 

Zoals altijd zijn we u buitengewoon erkentelijk voor uw vertrouwen. Als u vragen hebt, neem dan gerust contact op met uw accountmanager.

We kijken er naar uit om u en uw klanten binnenkort aan boord te mogen verwelkomen.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.