Boston’s nautische geschiedenis vormde de inspiratie voor de luxueuze nieuwe BOS-E-lounge van Delta Sky Club   

Delta Sky Club at BOS

Delta Sky Club verankert haar nieuwste lounge op Boston-Logan Airport in de nautische geschiedenis van de stad, met weidse uitzichten op de historische haven en de 21ste-eeuwse skyline. Met een oppervlak van bijna 2.000 m2 biedt de Club plaats aan meer dan 400 gasten, en is gevestigd in de internationale Terminal E, naast de twee Clubs in Terminal A.

Het lounge-ontwerp is geïnspireerd op de beroemde haven zelf, met kleuren en materialen die aansluiten bij de nautische geschiedenis van Boston.  

Het gewassen eiken in de Club doet denken aan het verweerde hout van een schip, waardoor gasten het gevoel hebben aan boord van een klassiek zeilschip te vertoeven. Zelfs de vorm van de Club doet denken aan de sierlijke kromming van een zeilboot; het langwerpige profiel is kenmerkend voor de architectuur van het gebouw, dat wordt verdeeld door bogen van hout en metaal die het ruim bemeten oppervlak transformeren tot intieme, uitnodigende zitplaatsen. Een rustgevend kleurenpalet met accenten van marineblauw, groenblauw en terracotta doen denken aan de karakteristieke stenen van de skyline van Boston, in combinatie met de gouden gloed bij zonsondergang in de haven. 

“Natuurlijk zijn geen twee lounges hetzelfde, maar het ontwerp en de op Boston geïnspireerde details maken deze Club werkelijk uniek in zijn soort,” zei Claude Roussel, managing director van Delta Sky Club. “Vanaf het moment dat onze gasten de lounge betreden, willen we dat zij zich opgetild voelen — niet alleen door het zorgvuldige design, maar ook door de aandacht en gastvrijheid die zij ervaren van onze ambassadeurs.” 

Met ingang van 15 augustus is de E Concourse Club geopend voor gasten van 12:30-22:45 uur (de lounge sluit op woensdagen om 22:15).  

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.