Fortune roept Delta uit tot ‘s werelds ‘Most Admired Airline’   

Flight attendant waiving to baby on airplane

Delta is uitgeroepen tot ‘s werelds ‘Most Admired Airline’ door het zakenblad Fortune, dat de onderneming rangschikt op de eerste plaats in de sector dankzij waarden als innovatie en HR-beleid. Delta scoorde voorts hoger dan welke andere luchtvaartmaatschappij ook op de algemene lijst ‘Most Admired Companies’, en klom naar de 12de plek dit jaar. 

“Ik kan niet trotser zijn op het Delta-team dat een plek heeft op de lijst van ‘Most Admired Companies’ van Fortune voor het 10de  jaar op rij,” aldus Ed Bastian, CEO van Delta. “Deze award is een krachtig bewijs en erkenning van al hun harde werk, hun toewijding en hun succes. Het is eigenlijk geen verrassing dat zij keer op keer tot de besten worden gerekend.” 

Behalve Delta’s evoluerende branding, wordt de luchtvaartmaatschappij voortdurend geprezen om haar operationele betrouwbaarheid – een bewijs van de operationele complexiteit van het bedrijf en de voorbeeldige inzet van de Delta-medewerkers om on-time prestaties te leveren en de impact van oponthoud voor haar passagiers tot een minimum te beperken.  

Lees hier het volledige artikel.

World's Most Admired Airline graphic
 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.