Delta breidt programma ‘Faces of Travel’ uit ter versterking van representatie in de reisbranche   

Faces of Travel

Bij Delta geloven we dat een meer gastvrije wereld, waarin iedereen zich gezien, betrokken en gerespecteerd voelt, een meer uitnodigende wereld is. Om deze reden bouwen wij voort aan ons ‘Faces of Travel’ -programma met de toevoeging van 100 nieuwe beelden aan onze  Adobe Stock -verzameling van een reeks authentieke, diverse reizigers die ergens in de wereld op bijzondere manieren genieten van reizen.

De reisindustrie en -cultuur hebben vaak een beperkt en inaccuraat beeld van mensen op reis gepresenteerd, waarbij representatie in diversiteit in beeld en videocontent ontbrak. Terwijl Delta al bewust werk maakt van representatie binnen haar eigen marketinginstrumenten, is Faces of Travel een programma dat kracht bijzet aan Delta’s inzet op langere termijn ter versterking van representatie in het hele reisspectrum: van social media tot toeristische advertenties, en alles daartussenin, door verzet tegen stereotypen die zijn gecreëerd en in stand worden gehouden.

Delta werkte samen met de op impact gerichte creatieve onderneming Kin om Faces of Travel op innovatieve wijze vorm te geven. Samen werkten we van concept tot uitvoering aan het programma, waaronder de gratis beeldbank, die op dit moment bestaat uit meer dan 200 foto’s en 40 videoclips. Divers talent, zowel vóór als achter de camera, geeft met contra-stereotyperende verhalen invulling aan het concept, de uitvoering en het duurzame succes van dit meerjarige programma.

Lees meer over deze campagne op Delta.com/facesoftravel.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.