De wereld verbinden. De wereld weergeven.   

Om de wereld te verbinden, moeten we deze ook weergeven, reden waarom we er als Delta naar streven om te vliegen naar een meer rechtvaardige en gelijkwaardige wereld voor iedereen.

Als uw klanten met Delta vliegen, genieten zij een ervaring die afkomstig is van een inclusieve productieketen van wereldklasse die de diversiteit van onze mondiale klantbasis weergeeft. Hier zijn enkele manieren waarop we vliegen naar een meer rechtvaardige en gelijkwaardige wereld voor iedereen. 

 

Atlanta Flight Attendants

DIVERSE MENSEN 

Bij Delta zijn we actief op zoek naar diversiteit, we streven met kracht naar gelijkheid, en zijn bewust bezig met de bevordering van inclusie en een gevoel van verbondenheid door ervoor te zorgen dat elk ras, huidskleur, seksuele oriëntatie of geslacht – hoe mensen zich ook identificeren – is vertegenwoordigd.

Onder leiding van onze VP en Chief Diversity, Equity and Inclusion Officer, is Delta's holistische diversiteitsstrategie gefocust op leeftijd, geslacht, gendergelijkheid, handicap, LGBTQ+- en algemene diversiteit.

 

DIVERSITEIT BIJ DE BRON

Onze producten aan boord weerspiegelen Delta’s inzet op diversiteit en voorkeur voor kleine bedrijven en leveranciers uit de hele wereld, alsook voor door vrouwen en LGBTQ+-geleide merken, voortbouwend op onze inspanningen om een mensgerichte en door waarden geleide reiservaring te creëren.

In Delta One hebben de ambachtelijk vervaardigde toilettasjes van Someone Somewhere gezorgd voor meer dan 1 miljoen uur betaald werk in rurale gemeenschappen in Mexico, met als bijkomend voordeel dat Delta het gebruik van wegwerpplastic aan boord kon reduceren.

In het aanbod van dranken bij Delta springen de eerste Amerikaanse distilleerderij in zwarte eigendom, Du Nord Social Spirits*, en de door vrouwen gemaakte wijnen van Une Femme’s 100%* direct in het oog. Onze theesoorten zijn afkomstig van Thrive Farmers, een Certified B Corporation die een positieve impact teweegbrengt voor duizenden onafhankelijke boeren over de hele wereld. *21+. Geniet, maar drink met mate.

 

Delta at Atlanta Pride Festival

DIVERSITEIT VIEREN

Delta zet zich onafgebroken in voor het verbeteren van kansen voor zowel werknemers als klanten, en kent als onderdeel hiervan een lange geschiedenis van steun aan Pride-evenementen over de hele wereld.

Dit jaar sponsort Delta Pride-vieringen in steden over de hele wereld, waaronder onze thuisbasis Atlanta, Amsterdam en Paris, en we verheugen ons erop dat samen met onze mondiale klanten en werknemers te vieren.

Delta wil ook graag iets teruggeven aan de gemeenschappen waarin we leven, werken en die we bedienen: we doneren 1% van onze nettowinst aan charitatieve doelen in de hele wereld. Hiertoe behoort een partnerschap met The Prince’s Trust in het VK.

 

DIVERSE AVONTUREN

Ondertussen, om een meer authentieke representatie van reizigers te bevorderen, en te inspireren tot positieve, blijvende verandering in de reisindustrie en daarbuiten, zijn we partnerschappen aangegaan met Adobe, Kin Creative en fotograaf Seo Ju Park om Faces of Travel te creëren.

Geheel gratis te gebruiken biedt deze bibliotheek van 100 beelden een meer inclusieve – en accurate – weergave van diverse reizigers die ergens in de wereld op buitengewone manieren genieten van reizen.

Meer informatie over Delta’s inzet op diversiteit, gelijkheid en inclusie en onze voortgang daarin, is hierte vinden. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.