Delta wint prijs van “Beste luchtvaartmaatschappij voor zakenreigers – Lange afstand” bij European Mission Awards   

European Mission Award recipients on stage

Delta behield haar titel als de toonaangevende luchtvaartmaatschappij op lange afstanden voor zakenreizigers tijdens de tweede editie van de European Mission Awards, die plaatsvond in Florence op 2 oktober jl. Dit is het tweede jaar op rij dat de luchtvaartmaatschappij de prijs van “Beste luchtvaartmaatschappij voor zakenreizigers – Lange afstand” in de wacht sleept bij deze prestigieuze awards. 

Mission Magazine is de toonaangevende publicatie voor de zakenreiziger in Italië, en haar awards, die teruggaan tot 2013, dekken alles: van accountmanagement, accommodatie en autoverhuur tot luchtvaartmaatschappijen, duurzaamheid en reistechnologie. Inzendingen worden beoordeeld door een panel dat is samengesteld uit het redactieteam van het magazine en senior-functionarissen in zakenreizen, waarna reismanagers uit heel Europa worden uitgenodigd om te stemmen voor de op de shortlist geplaatste genomineerden. 

De award volgt op Delta’s recordzomer op trans-Atlantische routes en de recente aankondiging van nieuwe diensten tussen de VS en Europa volgend jaar, waaronder Napels, Italië; Zürich, Zwitserland; en Shannon, Ierland. 

Komende zomer voert Delta haar vluchten tussen Italië en de Verenigde Staten op naar meer dan 100 wekelijkse diensten. Aanvullend op de nieuwe route naar Napels, verzorgt Delta een uitgebreid schema van directe vluchten vanaf Rome Fiumicino naar Atlanta, Boston, Detroit en New York-JFK en vanaf Milaan Malpensa naar Atlanta en New York-JFK. Daarnaast biedt Delta vanaf Venetië Marco Polo tot 10 wekelijkse vluchten naar New York en Atlanta, drie meer dan vorig jaar. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.