Wijzigingen in het SkyMiles-programma   

Delta blijft haar SkyMiles-programma innoveren op basis van feedback van klanten met als doel het beste loyaliteitsprogramma in de sector te blijven.  

Met ingang van 1 januari 2024 wijzigen we de manier waarop SkyMiles-leden kwalificeren voor de Medallion-status, met behoud van de exclusiviteit en ervaring waar onze meest loyale passagiers en reizigers naar uitzien en die zij ook verdienen. 

Deze wijzigingen maken het eenvoudiger om status op te bouwen en bieden tevens nieuwe en meer manieren om status te verdienen, met behoud van de premium ervaring voor onze SkyMiles- en Medallion-leden.

  • Eenvoudiger status bijhouden. Met ingang van 1 januari 2024 bouwen alle SkyMiles-leden, inclusief leden die buiten de VS wonen, nog alleen status op via MQD’s.  SkyMiles-leden verdienen dan geen Medallion Qualifying Miles (MQM’s) of Medallion Qualifying Segments (MQS’s) meer. Klanten raken eventueel opgebouwde Rollover MQM’s niet kwijt — vanaf begin 2024 kunnen leden ervoor kiezen om Rollover MQM’s te converteren naar MQD’s of mijlen (of een combinatie van beide). Alle valuta’s worden geconverteerd naar USD tegen de standaard wisselkoers op het tijdstip van ticketuitgifte en/of aankoop en worden vervolgens geconverteerd van $1 USD naar $1 MQD (exclusief bedragen voor belastingen en overheidstoeslagen).
  • Meer manieren om status te verdienen. Dankzij deze wijzigingen in het SkyMiles-programma kunnen leden nu status verdienen bij aankoop van kwalificerende autohuur en overnachtingen die zijn geboekt op delta.com, in aanvulling op vluchten van Delta en partners. Verdienen door uit te geven hoe en wanneer u wilt, bij Delta en onze partners.     

Delta voelt zich verbonden met haar reisbureaupartners en luisterde naar feedback voor een eenvoudiger verdienstructuur voor ons SkyMiles-programma. Deze wijzigingen stellen ons in staat topreizigers te blijven belonen en de best mogelijke ervaring te bieden op zowel zakelijke als vrijetijdsreizen. Delta blijft ook toegewijd om reisbeleid te ondersteunen en waarde voor onze wederzijdse klanten te maximaliseren.

Lees meer. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.