Delta wint twee Skytrax World Airline Awards: Beste luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika en Beste luchtvaartpersoneel   

SkyTrax

Delta zet haar winnende reeks voort met de toekenning van twee Skytrax World Airline Awards, Die van Beste luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika en Beste luchtvaartpersoneel, tijdens de prestigieuze World Airline Awards 2024, gehouden in het VK. Het is voor het vierde jaar op rij dat Delta de prijs als beste luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika in de wacht sleept, en voor het derde opeenvolgende jaar de prijs als beste staf.

De World Airline Awards zijn de meest begeerde kwaliteitsbetuigingen die excellentie in de luchtvaartsector tot uitdrukking brengen. Prijswinnaars worden gekozen door reizigers zelf in antwoord op Skytrax’s World Airline Survey, het grootste klanttevredenheidsonderzoek in zijn soort. 

Leeshier meer over Delta’s recente prijzen. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.