J.D. Power: Delta beste airline in tevredenheidsonderzoek First/Business en Premium Economy; nr. 1 in personeel van de luchtvaartmaatschappij   

Delta people

Eén van ’s werelds meest gerespecteerde consumentenorganisaties erkent de buitengewone zorg en vaardigheden van de Delta-medewerkers, alsmede de premiumervaringen en operationele excellentie van de luchtvaartmaatschappij die elke dag het vertrouwen van passagiers verdient. Delta komt naar voren als de beste luchtvaartmaatschappij bij de  North America Airline Satisfaction Study 2024 van J.D. Power voor zowel de First/Business Class- als Premium Economy-segmenten – en dat voor het tweede jaar op rij in het premium economy-segment. 

“Dit is een geweldige weerspiegeling van onze verbeterde klantervaring, aangedreven door de onovertroffen dienstbaarheid van onze 100.000 Delta-medewerkers wereldwijd,” aldus Ed Bastian, CEO van Delta Air Lines. “Ik ben ongelooflijk trots op ons team voor het voortdurend hoger leggen van de lat voor onze klanten.” 

Delta’s toppositie in deze segmenten werd aangezwengeld door de consistente, toonaangevende prestaties van de luchtvaartmaatschappij – Delta-medewerkers in hun kracht – in zes van zeven categorieën die J.D. Power evalueert, waaronder: 

  • Ervaring vóór of na de vlucht op de dag van de reis. 

  • Ervaring aan boord 

  • Gemak in reizen met de luchtvaartmaatschappij 

  • Digitale hulpmiddelen 

  • Personeel van de luchtvaartmaatschappij 

  • Niveau van vertrouwen in de luchtvaartmaatschappij 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.