Delta Opens One Day Refund Window for BSP Agencies Worldwide   

Reisbureaus die rapporteren via BSP mogen vanaf nu een reservering annuleren en het oorspronkelijk ticket vóór middernacht de volgende dag refunden, zonder boete en zonder een waivercode aan te vragen.

Zo werkt het:

  • Het Point of Sale (PoS) van de ticketinglocatie wordt gebruikt om het tijdvak voor de refund vast te stellen.
  • De One Day Refund-mogelijkheid na ticketuitgifte is uitsluitend van toepassing op de originele tickets die zijn uitgegeven op 006-ticketstock; de mogelijkheid is niet van toepassing op exchange tickets.
  • Als de ticketuitgifte op dezelfde dag als het vertrek valt, moet het reisschema worden geannuleerd en moet het ticket vóór middernacht dezelfde dag in het GDS via BSPLink ge-void worden.

Reisagenten die rapporteren via BSP kunnen een ticket nog steeds ongeldig maken vóór middernacht op de dag van uitgifte.

Meer informatie over het terugbetalingsproces en de PNR-documentatie is beschikbaar in de Delta Professional Beleidsbibliotheek.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.