Delta voegt acceptatie gezondheidstest en mondmaskerplicht toe tijdens inchecken.   

Passagiers van Delta wordt nu gevraagd hun commitment aan veilig vliegen te bevestigen als onderdeel van een wijziging tijdens het incheckproces, waarbij zij verplicht zijn te bevestigen dat:  

  • Zij geen COVID-19 diagnose  hebben gekregen en naar beste weten niet zijn blootgesteld aan COVID-19 gedurende de afgelopen 14 dagen 
  • Zij niet het begin van een van de eerste symptomen van COVID-19 hebben ervaren gedurende de afgelopen 14 dagen
  • Zij bereid zijn een mondmasker of gezichtsbedekking te dragen overal op de luchthaven, in Delta Sky Clubs en aan boord van het toestel , tenzij zij voldoen aan de criteria voor uitzonderingen.   

Deze nieuwe gezondheidseisen voor passagiers tijdens het incheckproces zorgen voor een extra beschermingslaag voor zowel werknemers als passagiers tijdens de coronapandemie. De maatregel is de meest recente van Delta’s inspanningen om een veilige vliegervaring te waarborgen en het vertrouwen van de reiziger te herstellen. 

”De beschermingslagen die we in het hele reisproces met Delta hebben aangebracht, zijn ontworpen voor de veiligheid van onze passagiers en werknemers,” aldus Bill Lentsch. ”Nu vragen we onze passagiers hun verantwoordelijkheid naar hun medepassagiers en de mensen van Delta te nemen door alleen met ons te reizen als zij aan belangrijke gezondheidseisen voldoen.” 

Passagiers die niet aan deze eisen kunnen voldoen, komen niet door het incheckproces en wordt verzocht hun reservering zonder wijzigingskosten te wijzigen of te annuleren.  

Het voldoen aan de Standard for Safer Travel  is onderdeel van een sectorbreed initiatief van Airlines for America (A4A). Vorige maand kondigde   A4A aan dat een aantal aangesloten maatschappijen, waaronder Delta, overeenkwam om vrijwillig nieuw gezondheidsbeleid en -procedures in te voeren, met het doel een fundamentele commitment aan veilig reizen te vestigen.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.