Delta verlengt waivers voor wijzigingskosten voor nieuwe boekingen   

Delta vervolgt haar missie om het klanten makkelijker te maken om hun reisplannen te boeken, te wijzigen of te annuleren, en comfortabel te vliegen met meer ruimte voor veiliger reizen.

Met ingang van 30 juli:

  • Verlengen we onze waiver voor wijzigingskosten voor nieuwe vluchten die zijn gekocht tot en met 31 augustus.
  • Bieden we de mogelijkheid om reizen tot twee jaar om te boeken voor klanten die vluchten kochten vóór 17 april 2020, maar die in afwachting zijn van reizen tot met het eind van het jaar.
  • Voeren we automatische stoelblokkering uit, in ieder geval tot en met 30 september, waarbij stoelen direct naast door een passagier geselecteerde stoelen automatisch worden geblokkeerd nadat een reservering is voltooid, en waarbij partijen van drie of meer personen toch stoelen naast elkaar kunnen boeken, inclusief middenstoelen.
 
Er gelden geen wijzigingskosten voor nieuwe vluchten die zijn gekocht tot en met 31 augustus

Klanten kunnen met vertrouwen blijven boeken ingeval hun reisplannen wijzigen, nu Delta haar waiver voor wijzigingskosten voor alle nieuwe vluchten die zijn gekocht tot en met 31 augustus verlengt. Reizigers hebben de mogelijkheid hun vlucht te wijzigen zonder wijzigingskosten gedurende een jaar na de datum van aankoop.

Raadpleeg  delta.com  voor meer informatie.

 

Verlenging van de mogelijkheid om om te boeken naar twee jaar voor boekingen van vóór de pandemie.

We weten nu dat de schaal van de COVID-19 pandemie onverwacht was en we willen verzekeren dat klanten die vroeg boekten voor nog komende vluchten na 30 september, meer flexibiliteit hebben als hun plannen zijn gewijzigd. Om deze reden schrappen we de wijzigingskosten en verlengen we de mogelijkheid om vluchten met ons te plannen, om te boeken of te maken tot en met 30 september 2022 voor klanten die een ticket kochten vóór 17 april en staan gepland voor reizen tot en met 31 december 2020.

Dit betekent dat klanten die nog langer geleden boekten voor reizen in het vierde kwartaal van 2020, de extra verzekering hebben dat de waarde van hun ticket veilig is en dat het ticket nog gedurende twee jaar inwisselbaar is.

Als u gereed bent uw vlucht om te boeken, zal Delta de wijzigingskosten schrappen. Een eventueel tariefverschil is van toepassing, zodat klanten een credit kunnen ontvangen of het verschil op de nieuwe vlucht moeten bijbetalen.

Raadpleeg delta.com voor meer informatie.

 

Automatisch blokkeren van naastgelegen stoelen tot en met 30 september

We blijven ons inspannen om passagiers meer ruimte voor veiliger reizen te bieden. Delta blokkeert vanaf heden automatisch stoelen naast de door een klant geselecteerde stoelen als een reservering is voltooid. De blokkering is zichtbaar op de stoelkaart als de klant zijn of haar boeking in Mijn reizen (My Trips) op delta.com of in de Fy Delta App vervolgens nog eens bekijkt.

En terwijl de middenstoelen visueel geblokkeerd blijven, zorgt nieuwe technologie ervoor dat klanten in partijen van drie of meer toch de mogelijkheid hebben om stoelen, inclusief middenstoelen, naast elkaar te boeken. Deze functionaliteit, die beschikbaar komt in alle cabineklassen behalve Delta One, stelt ons in staat om onze inzet om passagiers aan boord meer ruimte te bieden te handhaven en hen tegelijkertijd toch meer flexibiliteit te bieden in hun stoelkeuzes.

 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.