De wereld verkennen is weer makkelijker   

Delta staat deze zomer klaar om internationale reizigers naar de VS te verwelkomen, na het opheffen van de inreisbeperkingen door de Amerikaanse overheid.

Dit moeten u en uw reizigers weten: 

  • COVID-19-tests zijn niet langer verplicht voor alle reizigers die de VS binnenkomen of er overstappen

  • Reizigers die geen Amerikaans staatsburger of permanente inwoner zijn, zijn nog steeds verplicht om een bewijs van vaccinatie voor te leggen en een attestatieformulier in te vullen waarin zij bevestigen dat zij volledig gevaccineerd zijn

  • Alle reizigers dienen contactinformatie te verstrekken. Bij verzuim wordt hun de toegang aan boord geweigerd overeenkomstig het CDC-bevel

Klanten worden geadviseerd gebruik te blijven maken van Delta FlyReadySM voor het uploaden van hun vaccinatiebewijs en de vereiste overheidsformulieren voor toegang tot de VS.

Voor meer gedetailleerde informatie over de toegangsvoorwaarden tot de VS, verwijzen we u graag naar het Travel Planning Center op delta.com. Bovendien kunnen klanten voor de meest recente landspecifieke voorwaarden terecht op de Delta Discover Map.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.