Delta past huidig beleid voor schemawijzigingen aan om extra flexibiliteit in te bouwen   

Delta brengt wijzigingen aan in haar huidige beleid voor schemawijzigingen om extra flexibiliteit te bieden aan onze passagiers, geldig voor reizen op/na 13 mei 2022.

Het gewijzigde beleid voor omboeken bij een schemawijziging luidt als volgt:

  • De nieuwe vlucht kan worden omgeboekt naar dezelfde O&D of een alternatief binnen een cirkel van 100 mijl van de oorspronkelijke vlucht.
  • Boek de nieuwe vlucht om in dezelfde serviceklasse; als dezelfde serviceklasse niet beschikbaar is, mag de vlucht worden omgeboekt in dezelfde cabineklasse (Cabin-to-Cabin)
  • Voor Main Cabin-tarieven - Indien dezelfde serviceklasse niet beschikbaar is, boek dan om in de eerstvolgende beschikbare serviceklasse, tot de Y-klasse.
  • Alle overige cabines – De nieuwe vlucht kan worden omgeboekt in dezelfde serviceklasse indien beschikbaar, of de eerstvolgende beschikbare serviceklasse, in dezelfde cabine
  • De nieuwe vlucht kan twee dagen vóór of twee dagen ná de oorspronkelijke vluchtdatum (+/- 2 dagen) worden omgeboekt
  • Omboekingen dienen plaats te vinden op een door DL-verkochte en uitgevoerde vlucht of op een DL-Connection-vlucht

Het voorgaande beleid voor omboeken bij een schemawijziging:

  • De nieuwe vluchten dienen te worden omgeboekt met gebruikmaking van  dezelfde vertrek- en aankomstplaats,  dezelfde serviceklasse  en  dezelfde datum  als het oorspronkelijke ticket.

Raadpleeg voor volledige details over Delta’s beleid voor schemawijzigingen en hervalidatie van tickets de Delta Professional website voor reisbureaus. Delta’s beleid voor schemawijzigingen is onderhevig aan wijzigingen, op elk moment, zonder kennisgeving en naar eigen goeddunken van Delta.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.