Een groenere manier van vliegen   

Delta is de enige maatschappij die vrijwillig de uitstoot op het niveau van 2012 beperkt, wat we bereiken door het aankopen van CO2-compensaties – meer dan 2,5 miljoen in 2017 alleen al, en ter waarde van meer dan $ 11 miljoen sinds onze vrijwillige inspanning is begonnen. 

Veel passagiers zijn betrokken met hun eigen persoonlijke en zakelijke duurzaamheidsinspanningen en Delta is toegewijd aan het versterken van die inspanningen als zij met ons vliegen.

Op de Dag van de Aarde 2018 kocht Delta CO2-compensaties op alle binnenlandse reizen naar en van de zeven grootste Amerikaanse luchthavens. Dit gold voor meer dan 170.000 zakelijke en vrijetijdsreizigers via Boston, Los Angeles, Seattle, Raleigh en de drie luchthavens in de regio New York , met zo’n 30.000 aangekochte CO2-compensaties.

Passagiers die hun reizen willen compenseren kunnen naar delta.com/co2 gaan om hun CO2-uitstoot in te schatten en te investeren in eigen CO-compensatieprojecten.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.