Recycling aan boord maakt bouw van Habitat-huizen mogelijk   

Wist u dat Delta de eerste luchtvaartmaatschappij was die een uitgebreid recyclingprogramma aan boord lanceerde?

Sinds 2007 verzamelt de maatschappij papier, plastic en aluminium uit voedingsmiddelen en dranken en transporteert dit naar recyclingcentra in 36 steden over de hele wereld. Tot nu toe is er met het programma meer dan 230 ton aluminium ingezameld, genoeg om vijf A350-toestellen te maken!

In plaats van in vliegtuigen wordt het geld van het programma van Delta ingezet voor huizen voor families in nood in samenwerking met Habitat for Humanity. Tot nu toe hebben mensen van Delta 261 Habitat-huizen gebouwd in 11 landen over de wereld en de ingezamelde $ 1 miljoen uit recycling heeft 11 huizen in vijf Amerikaanse steden opgeleverd.

Elk jaar werken meer dan 2.500 Delta-medewerkers als vrijwilliger en gebruiken ze hun tijd en talent voor Habitat for Humanity om huizen in de VS en elders in de wereld te bouwen, om families een veilig en betaalbaar onderkomen te bieden. In navolging van Delta's Global Build in Guangzhou, China in april, staan bouwprojecten in New York, Seattle en Los Angeles gepland vóór het einde van 2018. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.