Delta blokkeert middenstoelen, pauzeert automatische Advance Upgrades en meer om social distancing mogelijk te maken.    Updated 22 april 2020

Als meest recente actie om te waarborgen dat we mensen veiligheid bieden gedurende de COVID-19 pandemie, treft Delta maatregelen om passagiers en werknemers te helpen bij het in acht nemen van social distancing op de grond en in de lucht, overeenkomstig de actuele aanbevelingen van gezondheidsdeskundigen. 

 

ONZE PASSAGIERS BESCHERMEN 

Met ingang van 13 april tot en met 30 juni gaan de volgende tijdelijke maatregelen in om een veilige vliegervaring te bevorderen: 

  • We blokkeren de middenstoelen in Main Cabin, Delta Comfort+ en Delta Premium Select op alle vluchten. Bij het boeken van uw toekomstige stoelkeuze via de Fly Delta app of online, zullen de middenstoelen als niet-beschikbaar worden getoond.  
  • We reduceren het aantal passagiers op elke vlucht.  
  • We pauzeren automatische, voorafgaande Medallion Complimentary Upgrades Deze worden nu verwerkt bij de gate – nog wel in priorityvolgorde – om gatemedewerkers in staat te stellen stoelen optimaal toe te wijzen met inachtneming van social distancing en de massa-en-balansbeperkingen van het toestel.  
  • Passagiers die social distancing in acht willen nemen, kunnen opties bekijken via de Fly Delta App of op delta.com. Passagiers die er de voorkeur aan geven direct naast hun reisgenoten of familieleden te zitten of aanvullende assistentie vragen wordt verzocht vóór de reis contact op te nemen met Reserveringen of bij aankomst bij de gate een Delta-medewerker aan te spreken.  

 

De veiligheid vereist dat passagiers dichtbij hun aangewezen stoel zitten:

De veilige werking van een vliegtuig vereist een evenwichtige verdeling van de massa in de cabine. Om de eisen omtrent de massa en balans van het toestel in evenwicht te brengen met de wens van passagiers om social distancing in acht te nemen, moeten passagiers een stoel krijgen toegewezen binnen dezelfde serviceklasse en binnen drie rijen (naar voren of naar achteren) van de hun toegewezen stoel. 

 

Delta-medewerkers hebben gedurende de afgelopen weken al de volgende stappen gemaakt om passagiers te helpen bij het in acht nemen van social distancing: 

  • Aanpassen van hygiënemaatregelen in vliegtuigen en op luchthavens naar onze nieuwe  Delta Clean standaard voor de lange termijn
  • Aanpassen van de maaltijd- en drankenservice aan boord van alle binnenlandse (VS) en internationale vluchten om het aantal contactmomenten tussen passagiers en bemanning te verminderen.  
  • Boarden van 10 passagiers per keer, en hen erop wijzen om tijdens het aan boord gaan extra afstand te houden en in overleg met passagiers een nieuwe stoel vinden binnen hun cabine als dat nodig is en de ruimte dat toelaat. 
  • Klaarstaan voor passagiers aan boord nadat het toestel een hoogte van 3 km heeft bereikt, om hen te helpen een nieuwe stoel te vinden met inachtneming van de massa-en-balansbeperkingen. 
  • Uitbreiden van de mogelijkheid tot plannen, omboeken en reizen met ons tot twee jaar – waarmee Delta passagiers wat extra lucht geeft voor wijzigingen.  
 
DELTA-MEDEWERKERS BESCHERMEN 

Door onze medewerkers veilig te houden, houden we onze passagiers veilig Daarom blijven we stappen nemen om social distancing waar dat maar mogelijk is aan te moedigen, en we blijven samenwerken met de Amerikaanse Centers for Disease Control & and Prevention (CDC’s) en plaatselijke gezondheidsorganisaties om noodzakelijke aanpassingen in onze bedrijfsvoering aan te brengen. Passagiers zullen een aantal van deze maatregelen opmerken. 

Ga voor meer informatie over de verschillende manieren waarop we zorgen voor onze mensen naar de Delta NewsHub

 

Voor meer details over hoe passagiers van Delta social distancing in acht kunnen nemen, verwijzen we u graag naar delta.com.  

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.