BIJGEWERKT: Delta verlengt waivers voor wijzigingskosten en social distancing aan boord   

Van het aanbod van waivers voor wijzigingskosten bij getroffen en toekomstige vluchten tot het faciliteren van social distancing aan boord, Delta stelt alles in het werk om de bescherming van onze passagiers gedurende de COVID-19 pandemie te waarborgen. We evalueren deze maatregelen voortdurend om alert te kunnen reageren als de omstandigheden wijzigen. Dit verklaart waarom wij een aantal recent aangekondigde beleidslijnen en praktische maatregelen verlengen.

 

REISWIJZIGINGEN MAKKELIJKER MAKEN

Voor nóg meer flexibiliteit bij het wijzigen van reizen, breiden we de waivers voor wijzigingskosten en de flexibiliteit om te reizen uit tot en met 30 september 2022 voor reizigers met geannuleerde vluchten tot en met september 2020. In aanmerking komen ook reizigers met:

  • Aanstaande vluchten die al zijn geboekt tussen nu en 30 september, vanaf 17 april 2020
  • Geannuleerde vluchten tussen maart 2020 en september 2020

Klanten kunnen hun boekingen eenvoudig annuleren of wijzigen op Delta.com

 

BIJDRAGEN AAN SOCIAL DISTANCING TIJDENS REIZEN

Delta helpt passagiers en werknemers bij het in acht nemen van social distancing op de grond en in de lucht, conform de huidige aanbevelingen van gezondheidsdeskundigen. Om veilig vliegen te bevorderen worden de volgende tijdelijke maatregelen die vorige week werden gelanceerdnu tot en met eind juni op alle vluchten verlengd.

  • We reduceren het totaal aantal passagiers per vlucht.
  • We blokkeren de middenstoelen in Main Cabin, Delta Comfort+ en Delta Premium Select.
  • We pauzeren automatische Medallion Complimentary Upgrades vooraf en verwerken eventueel beschikbare upgrades in plaats daarvan bij de gate
  • We wijzigen ons boardingproces zodanig dat passagiers nu per rij aan boord gaan, te beginnen vanaf de achterzijde van het toestel naar voren.

Net als onze passagiers leren we voortdurend van onze ervaringen. Boven alles blijft de veiligheid van onze passagiers – en die van onze werknemers – onze voornaamste prioriteit.

Raadpleeg voor meer informatie over deze en andere maatregelen Delta’s Coronavirus Update Center op delta.com en de nieuwspagina’s over het coronavirus op Delta Professional.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.