Delta schort VK-vluchten op als gevolg van COVID-19   

Als gevolg van de COVID-19 crisis heeft Delta een aantal moeilijke beslissingen moeten nemen op basis van de marktvraag en overheidsrichtlijnen. Zo heeft Delta alle vluchten tussen het VK en de Verenigde Staten opgeschort.

We passen onze schema’s wereldwijd aan in antwoord op richtlijnen van het Witte Huis, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en het CDC, terwijl we goed blijven luisteren naar de vliegwensen van onze passagiers. Delta onderhoudt op dit moment een schema van twee diensten vanaf Amsterdam: dagelijkse vluchten naar Atlanta en niet-dagelijkse vluchten naar Detroit.

Delta-partner Virgin Atlantic voert een gereduceerd schema naar de Verenigde Staten uit vanaf Londen Heathrow, met dagelijkse vluchten naar New York-JFK en Los Angeles.

Schema’s zijn aan wijziging onderhevig. Voor de meest recente informatie van Delta klikt u hier. Voor Virgin Atlantic klikt u hier.

 

Meer flexibiliteit in omboeken tot in 2022

Om het voor uw klanten makkelijker te maken hun reisplannen die zijn getroffen door het coronavirus, uit te stippelen, om te boeken of te wijzigen, heeft Delta de geldigheid van tickets uitgebreid, zodat daarvoor in aanmerking komende tickets nu tot en met 31 mei 2022 inwisselbaar zijn.

We schrappen wijzigingskosten en bieden meer flexibiliteit om te reizen tot en met 31 mei 2022 voor klanten die:

  • Al komende reizen hebben geboekt in april of mei 2020 vanaf 3 april 2020.
  • Beschikken over eCredits of geannuleerde reizen van vluchten in maart, april of mei 2020.

Ondertussen kunnen nieuwe tickets die zijn gekocht tussen 1 maart en 31 mei 2020, worden gewiizigd, zonder wijzigingskosten, tot maximaal een jaar vanaf de datum van aankoop.

Voor meer informatie over het beleid van Virgin Atlantic verwijzen we u graag naar de laatste VS-Bulletins.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.