Delta lanceert PARALLEL REALITY™ technologie   

Delta lanceert PARALLEL REALITY™ technologie die luchthaveninformatie afstemt op individuele reizigers – op één scherm, tegelijkertijd. 

In samenwerking met Misapplied Sciences lanceert de luchtvaartmaatschappij de allereerste Parallel Reality bèta-test voor reizigers die dit jaar vanaf Detroit Metropolitan Airport vertrekken, de eerste stap op weg naar een toekomst waarin de luchthavenomgeving zelf wordt afgestemd op elke individuele reiziger.

Deze nieuwe, opt-in technologie stelt bijna 100 reizigers in staat om tegelijkertijd gepersonaliseerde content te zien te krijgen die is toegesneden op hun individuele reis. Informatie zoals routes naar hun vertrekgate of de dichtstbijzijnde Delta Sky Club, is beschikbaar op hetzelfde scherm en in hun voorkeurstaal.

Zo werkt de bèta-test:

  • Nadat zij in Detroit door security zijn gegaan, zien reizigers een Parallel Reality-scherm vlakbij de Delta Sky Club (Concourse A, McNamara Terminal).
  • Delta-reizigers die vanaf Detroit vertrekken en die willen deelnemen, kunnen hun boardingpas scannen op de scanner en hun voorkeurstaal selecteren.
  • Gebruikmakend van multi-view weergaven en gepatenteerde technologie, ziet elke reiziger gepersonaliseerde berichten in de eigen taal – uitsluitend op hem of haar gericht – als hij of zij het digitale scherm passeert.
  • In deze proeffase gaat het om berichten op maat, zoals gepersonaliseerde bewegwijzering, vluchtinformatie of -updates, boardingtijd, de dichtstbijzijnde Delta Sky Club of zelfs de upgrade/standby-status.
  • Deze ervaring is altijd op opt-in basis, en reizigersinformatie wordt niet opgeslagen.

Hoogtepunten: Delta’s recente toonaangevende technische innovaties

  • De introductie van de eerste volledig biometrische terminal in de Verenigde Staten op de internationale luchthaven van Atlanta.
  • Real-time RFID-bagagetracking en automatisch inchecken via de mobiele Fly Delta-app.
  • Efficiëntere en high-tech geautomatiseerde rijen voor screening.
  • Een baanbrekende app die Delta-piloten in staat stelt turbulentie te vermijden voor een meer comfortabele vlucht.
  • Delta is voor het tweede jaar op rij door Fast Company uitgeroepen tot een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld, en door Fortune voor de achtste keer in negen jaar tijd tot de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappij.

Kijk hier voor meer informatie.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.