Delta ontsmet ieder toestel en bevestigt de nieuwe standaard in schoon   

Delta ontsmet elk toestel op iedere luchthaven die zij aandoet met elektrostatische vernevelaars, en tilt daarmee de normen voor hygiëne in vliegtuigen naar een hoger plan.

Elektrostatische verneveling is een veilige en effectieve manier om een vliegtuig van vloer tot plafond grondig te reinigen dankzij ontsmetting van oppervlakken die werknemers en passagiers vaak aanraken. De vernevelaars sproeien elektrisch geladen vloeibare desinfectans in een fijne mist die zich hecht op oppervlakken als stoelen, stoelschermen, armleuningen, klaptafeltjes, deuren, toiletten en pantry’s door het gehele interieur van het toestel. 

Het gebruikte hoogwaardige desinfectans is zeer effectief tegen vele overdraagbare ziekten, waaronder cironavirussen, en is na toepassing direct veilig voor passagiers en bemanning. Na de ontsmettingsprocedure werken schoonmaakteams een uitgebreide checklist van schoonmaakacties af, en gebruiken daarbij hetzelfde hoogwaardige desinfectans om de persoonlijke en gedeelde ruimten in de cabine af te nemen.

Delta Connection-vluchten hanteren dezelfde schoonmaakprocedures en -normen als mainline Delta-vluchten, en ook Delta’spartnermaatschappijen focussen voortdurend op toestelhygiëne als een belangrijke veiligheidsmaatregel.  

Delta verbindt zich voor de lange termijn aan haar nieuwe schoonmaaknormen, gedurende de COVID-19 crisis en daarna, en betracht daarmee dezelfde strengheid in hygiëne die zij ook inzette om de verwachtingen over punctualiteit in de sector onder passagiers opnieuw te definiëren.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.