Het identificeren en leveren van upgrades na aankoop   

Hoe te bepalen of een route een upgrade heeft gehad na aankoop

Een reservering die een upgrade heeft gehad voldoet aan het volgende:

  • Als er een upgrade plaatsvindt wordt een Electronic Miscellaneous Document (EMD) uitgegeven.  Het EMD wordt getoond als Special Service Request (SSR) Additional Service (ASVC) dat automatisch aan de PNR wordt toegevoegd.  De SSR ASVC kan in de meeste GDS worden geopend om de geüpgradede route weer te geven, waaronder in Amadeus en Travelport (Worldspan, Apollo en Galileo).  Let op: deze melding kan momenteel niet in Sabre getoond worden
  • Segmenten in het PNR geven een inkomstenboekingsklasse aan voor het premiumproduct dat is gekocht (bijv. W-klasse, Delta Comfort+)
  • De serviceklasse op de betreffende ticketcoupon(s) wordt gewijzigd om de bijgewerkte serviceklasse weer te geven
  • Het tarief op het ticket blijft hetzelfde
  • Het ticket wordt opnieuw gevalideerd om de controle van het reisbureau te waarborgen

Let op: het ticket moet opnieuw gevalideerd worden in de geüpgradede cabineklasse en niet opnieuw worden uitgegeven. Op die manier houdt het reisbureau het overzicht.

Hoe om te gaan met een route die een upgrade heeft gehad na aankoop

Het segment op een route wijzigen terwijl er een upgrade na aankoop is gedaan

Delta’s upgrade als aanvullend product is niet-restitueerbaar. Als er na de upgrade vrijwillig een wijziging wordt doorgevoerd, gelden de oorspronkelijke tariefregels en is de waarde van de upgrade niet meer geldig. Het ticket moet opnieuw worden uitgegeven en elke aanvullende vergoeding en het verschil in tarief moet worden betaald.

  • Voer de wijzigingen door in de PNR
  • Herprijs de route
  • Verzamel alle aanvullende vergoedingen of het verschil in prijs
  • Geef het ticket opnieuw uit

Als een passagier een upgrade wil doen voor de nieuwe route kan de passagier delta.com bezoeken of bellen met Delta reserveringen. Voor ondersteuning kunnen reisagenten contact opnemen met Global Sales Support of Delta reserveringen.

Het segment op de route wijzigen zonder dat er een upgrade na aankoop is gedaan

Er zijn twee mogelijkheden om een passagier te ondersteunen die iets aan segmenten wil wijzigen die niet zijn geüpgraded maar die deel uitmaken van een route met segmenten die zijn geüpgraded via het proces van upgraden als aanvullend product:

Optie 1: Als een upgrade-voorraad beschikbaar is, raadt Delta het volgende aan:

  • De  geüpgradede segmenten moeten worden gedowngraded naar de oorspronkelijk geboekte serviceklasse

                       - Als de oorspronkelijk geboekte serviceklasse niet beschikbaar is, voeg deze segmenten dan toe aan de PNR als passieve segmenten

                       - Annuleer het/de geüpgradede segment(en) in de PNR

  • Wijzig de resterende segmenten in de PNR
  • Herprijs de route (de nieuwe prijs is gebaseerd op de oorspronkelijk gekochte cabine)
  • Geef het ticket opnieuw uit (er kan sprake zijn van een prijsverschil en een wijzigingstoeslag)

                        - Heruitgave van het ticket leidt tot ontkoppeling van de EMD

  • Annuleer de passief toegevoegde segmenten in de PNR
  • Boek ongewijzigde segmenten terug in de nieuwe serviceklasse en wijs de stoel opnieuw toe
  • Neem contact op met Global Sales Support of Delta reserveringen om de geüpgradede EMD opnieuw aan het/de geüpgradede segment(en) te koppelen

Optie 2: Als een upgrade-voorraad niet langer beschikbaar is, raadt Delta het volgende aan:

  • Voer de gewenste wijzigingen door aan de PNR
  • Herbereken het tarief op basis van de originele aankoopprijs
  • Het tarief moet handmatig worden opgeslagen en het ticket moet opnieuw worden uitgegeven met het verschil in tarief en vergoeding (indien van toepassing)
  • Neem contact op met Global Sales Support of Delta reserveringen om de geüpgradede EMD opnieuw aan het/de geüpgradede segment(en) te koppelen

 

 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.