SkyTeam Alliance   

Vliegtuigpersoneel van SkyTeam

De 19 SkyTeam-luchtvaartmaatschappijen bieden een betere manier om de wereld rond te reizen.  Het SkyTeam-netwerk biedt vluchten naar meer dan 1.150 bestemmingen in 175 landen met meer dan 14.500 vertrekkende vluchten per dag. We nodigen u uit om een kijkje te nemen op skyteam.com.

Frequent Flyer-mijlen

Bij deelname aan een frequent flyer-programma van welke SkyTeam-luchtvaartmaatschappij dan ook verdienen passagiers frequent flyer-mijlen om uiteindelijk de Elite-status te kunnen behalen. Hoe meer ze vliegen, hoe sneller de vruchten van een Elite-status geplukt kunnen worden.  Passagiers krijgen de mogelijkheid om frequent flyer-mijlen te verdienen en in te wisselen bij alle 19 SkyTeam-luchtvaartmaatschappijen.  Ga naar skyteam.com voor meer informatie.

SkyTeam® Passes

SkyTeam biedt nog steeds de populaire Go Round the World Pass aan, die flexibiliteit, besparingen en comfortabele verbindingen biedt tussen hubs van SkyTeam. Passagiers kunnen hun eigen route samenstellen van 2 tot 15 stops, met keuze uit 1.150 bestemmingen in meer dan 175 landen.

Aanvullende bronnen

Neem voor meer informatie contact op met GoPass.Support@skyteam.com of bezoek

www.skyteam.com/en/round-the-world-planner.

SkyTeam Lounges

SkyTeam-luchtvaartmaatschappijen verwelkomen u in meer dan 750 lounges wereldwijd.

SkyPriority®

SkyPriority is een alliantiebrede koninklijke behandeling voor onze toppassagiers. SkyPriority verenigt de meest exclusieve luchthavenvoordelen van alle 19 SkyTeam-alliantieleden om passagiers die in First, Delta OneTM of Business reizen of Elite Plus zijn de beste reiservaring te kunnen bieden.

SkyPriority biedt passagiers dus een comfortabele reis, ongeacht de gekozen luchtvaartmaatschappij of het frequent flyer-programma.

Waar kunnen passagiers SkyPriority vinden? SkyPriority vindt hen! Passagiers hoeven slechts te checken of hun instapkaart het SkyPriority-logo bevat en vervolgens de borden met dat logo te volgen. Op 1.000 luchthavens met SkyPriority wereldwijd profiteren passagiers van de volgende voordelen:

  • Gebieden met incheckvoorrang
  • Voorrang bij bagageafgifte
  • Voorrang bij de ticket-/overstapbalie
  • Versnelde veiligheids- en paspoortcontrole*
  • Voorrang bij het boarden
  • Voorrang bij bagageverwerking 

*Deze service is niet op alle luchthavens aanwezig

Aanvullende SkyPriority-informatie is beschikbaar op de SkyTeam-website .

Global Meetings

Een meeting organiseren met wereldwijd bereik vereist partners wereldwijd. Voor SkyTeam is wereldwijd bereik dagelijkse kost.  Global Meetings bezorgt u een ideale evenementenreis naar één plek. Ontvang kortingstarieven voor uw deelnemers, verdien awardtickets en vereenvoudig uw evenementenreis.

SkyTeam Global Meetings 

19 februari 2020

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.