Strategische partners   

WestJet-logo

Reizen tussen de VS en Canada is nu nog comfortabeler.  Delta en WestJet bieden een verscheidenheid aan reisopties met non-stop grensoverschrijdende service naar plekken die u wilt bezoeken, voor zaken of recreatie.  Onze kosteloze netwerken bieden eveneens eenvoudige verbindingen met één tussenstop, zowel binnen Canada als met internationale vluchten uitgevoerd door Delta’s joint venture-maatschappijen Air France, KLM en Alitalia.

Ga voor bronnen en nieuws voor reisagenten naar de WestJet-reisbureauwebsite.

Ga voor aanvullende informatie over WestJet naar hun website.

Netwerk en uitgebreid codeshare

Voor zakelijke en recreatieve reizigers in zowel de Verenigde Staten als Canada bieden Delta en WestJet een wereld aan mogelijkheden voor reizen tussen de landen of wereldwijd, met een van de meest uitgebreide netwerken.

WestJet biedt aanvullende service tussen de landen en comfortabele verbindingen in heel Canada, naar zakencentra als Montreal, Toronto, Vancouver en Calgary.

Kaart met netwerk van Delta en WestJet en uitgebreide codeshare

Download hierde kaart in PDF-formaat.

Frequent Flyer-voordelen

De samenwerking biedt aanvullend voordeel aan passagiers met het frequent flyer-programma van elke maatschappij.

Delta SkyMiles-leden en WestJet Rewards-leden kunnen mijlen of WestJet-dollars sparen voor alle wederzijdse codesharevluchten in hun eigen netwerken.

WestJet-vliegtuiginterieur
China Southern-logo met SkyTeam-logo

China Southern Airlines, de grootste luchtvaartmaatschappij van China, zet passagiers op de eerste plaats en is toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen, door betrouwbare, punctuele en comfortabele passagiersservice van topkwaliteit te bieden.  China Southern beschikt over de grootste en technologisch meest geavanceerde vloot en het grootste binnenlandse vluchtennetwerk in de Volksrepubliek China.

Als lid van de SkyTeam-alliantie profiteren passagiers van gedeelde frequent flyer-opties, loungetoegang en SkyPriority®-voordelen.

 

Belangrijke statistieken China Southern

 

Bestemmingen

190

Dagelijkse vluchten

1930

Operationele opbrengsten

RMB 98,5 miljard

Jaar van oprichting

1987

Landen

40

Passagiers per jaar

86,5 miljoen

Hoofdkantoor

Guangzhou

Vloot

579 + (476)

Lounges

44

Medewerkers

90.000

Hubs

CAN, PEK, URC, CKG

Frequent Flyer-programma

Sky Pearl Club

Ga voor aanvullende informatie over China Southern naar hun website.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.