Delta herneemt vlucht Nice-Atlanta   

Downtown Atlanta Skyline

Delta Air Lines herneemt met ingang van 13 mei 2023 haar dagelijkse non-stopdienst van Nice naar Atlanta, waarmee het aanbod van de luchtvaartmaatschappij vanaf het zuiden van Frankrijk naar de Verenigde Staten stijgt naar meer dan 3.300 stoelen wekelijks gedurende het hoogseizoen. Delta’s route Nice-Atlanta vormt een aanvulling op de bestaande dagelijkse seizoensvlucht naar New York-JFK.

De nieuwe dienst vanuit Frankrijk is onderdeel van het grootste Europese netwerk van Delta ooit, waarbij de luchtvaartmaatschappij meer dan 600 wekelijkse vluchten naar 26 bestemmingen op het hele continent uitvoert. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 767 met 238 stoelen, met keuze uit alle Delta-cabineklassen, zoals: Delta One, Delta Premium Select, Delta Comfort+ en Main Cabin, in samenwerking met Air France, KLM en Virgin Atlantic.

“We zijn erg verheugd tegemoet te kunnen komen aan de vraag tussen Zuid-Frankrijk en de Verenigde Staten met de toevoeging van een dagelijkse vlucht naar Atlanta, in aanvulling op onze vlucht Nice-New York-JFK, een onze meest populaire routes in het seizoen,” aldus Nicolas Ferri, Delta’s vice-president Europa, Midden-Oosten, Afrika en India. “Atlanta biedt ongeëvenaarde reisopties voor passagiers die zaken willen doen, hun familie of vrienden willen opzoeken of meer dan 200 bestemmingen in de VS en verder willen ontdekken, terwijl beide vluchten eenvoudiger toegang bieden aan Amerikanen die Frankrijk willen bezoeken, hetgeen belangrijk bijdraagt aan de economie door toegenomen inkomsten uit toerisme.”

Premium producten en voorzieningen

Delta One-passagiers kunnen zich uitstrekken op een full-flatstoel en genieten premium voorzieningen zoals ambachtelijk vervaardigde toilettasjes van Someone Somewhere, zacht beddengoed van gerecycled materiaal, meer drankopties vóór vertrek, nieuwe cocktailhapjes, een door een chef verzorgd driegangenmenu en overheerlijke desserts waaronder een zelf samen te stellen ijscoupe.

Bovendien introduceerde Delta onlangs een verbeterde Delta Premium Select-ervaring met nóg betere diners, premium handgemaakte voorzieningen en andere verbeterde service-aspecten. Passagiers in DPS beschikken voorts over meer ruimte om te ontspannen en zich uit te strekken, met een bredere stoel met meer recline, plus een verstelbare voet- en beensteun.

Alle Delta-passagiers hebben toegang tot persoonlijk entertainment op het stoelscherm met een ruim aanbod van premium content op Delta Studio, stroomvoorzieningen in de stoel voor hun apparatuur, snelle WiFi tegen betaling en gratis SMS-berichten.

 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.