Delta en Riyadh Air ondertekenen strategische overeenkomst   

DA-RA Tail Image

Delta Air Lines en Riyadh Air, de nieuwe, innovatieve full-service mondiale vervoerder uit Saoedi-Arabië, hebben een Memorandum van Overeenstemming voor Strategische Samenwerking ondertekend met het doel een breed scala aan voordelen te introduceren voor passagiers die reizen tussen Noord-Amerika, het Koninkrijk Saoedi-Arabië en bestemmingen elders in de regio.

De overeenkomst is gericht op een langetermijnrelatie, afhankelijk van goedkeuring van regelgevende instanties, inclusief interlining en codeshares, alsook een intensieve samenwerking op het gebied van loyaliteit, klantervaring, digitale transformatie en bredere luchtvaartdiensten, zoals onderhoud, reparatie en revisie, grondafhandeling en training. In de toekomst hebben de luchtvaartmaatschappijen de intentie een exclusieve joint venture aan te gaan om het partnerschap verder uit te breiden en samenwerking mogelijk te maken rond netwerkplanning en groei in de regio. Beide maatschappijen zetten vol in op de beste duurzaamheidspraktijken in al hun operaties vanuit hun streven de toekomst van reizen te transformeren.

Het partnerschap biedt klanten van Delta toegang tot nieuwe bestemmingen in Saoedi-Arabië en verder, inclusief een toekomstige directe vlucht van Delta tussen de VS en King Khalid International Airport in Riyad.

Riyadh Air, dat in 2025 operationeel wordt, wil zich ontwikkelen tot een vooraanstaande vervoerder van passagiers naar en vanuit het Midden-Oosten, met Riyad, de hoofdstad van Saoedi-Arabië, als basis van haar operaties. Delta, dat volgend jaar haar 100ste verjaardag viert, is de meest bekroonde Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met een toonaangevend mondiaal netwerk en een onovertroffen reputatie dankzij haar uitmuntende klantenservice en operationele excellentie.

Lees hier  meer.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.