Delta sluit codeshareovereenkomst met Scandinavian Airlines System   

SAS-Delta

Delta en SAS (Scandinavian Airlines System), de vlaggendrager van Denemarken, Noorwegen en Zweden, hebben met ingang van 25 september 2024 een codeshare-overeenkomst gesloten. Deze overeenkomst volgt op de recente toetreding van SAS tot SkyTeam op 1 september. De codeshare-overeenkomst verbetert de verbindingsmogelijkheden tussen Noord-Amerika en Scandinavië en brengt wederzijdse codeshare- en frequent flyer-voordelen met zich mee, waaronder de mogelijkheid om SkyMiles of SAS EuroBonus-punten te sparen en in te wisselen bij beide vervoerders. 

Passagiers van Delta en SAS genieten het voordeel van meer reisopties binnen hun netwerken in Europa en Noord-Amerika. Delta-passagiers die vliegen vanaf Noord-Amerika krijgen toegang tot 50 extra bestemmingen in Noord-Europa naast de SAS-hubs in Kopenhagen, Oslo en Stockholm. Ondertussen krijgen SAS-passagiers toegang tot meer dan 150 bestemmingen in Noord-Amerika via de Delta-hubs in Atlanta, Boston, Los Angeles, New York en Seattle. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.