Partner Resources   

Uitgebreide informatie over onze partnerproducten en diensten kunt u vinden op hun productwebsites. Reisagenten moeten zich wellicht registreren om de websites op te kunnen. Kijk hieronder voor meer informatie en links naar onze partnerwebsites.

 


Air France en KLM

AgentConnect.biz is de speciale website voor reisbureaus van Air France en KLM. Klik op het logo hieronder voor toegang tot de site. 

AgentConnect Homepage
Informatie reisbureauwebsite

Verkoop en ondersteuning – Hier vindt u informatie waarmee u uw klant het beste kunt helpen, waaronder het beleid en de procedures, passagiersondersteuning en tarief- en ticketinformatie.

Nieuws en promoties – Blijf op de hoogte met nieuws en dienstregelingswijzigingen.

Producten en diensten – Vind de laatste informatie over het netwerk, de diensten aan boord en loyaliteitsmogelijkheden voor de reiziger en uw bedrijf.

AgentConnect.biz 


Virgin Atlantic

vsflyinghub is de kennishub voor de reisproducten van Virgin Atlantic. Klik op het logo hieronder voor toegang tot de site.  

vsflyinghub Homepage
Informatie reisbureauwebsite 

Bestemmingsgidsen – U kunt alles te weten komen over de vluchtbestemmingen en u kunt zelfs een plakboek maken voor uw klanten met daarop uw logo.

Bibliotheek – Hier heeft u toegang tot alle foto’s, logo’s en teksten voor uw eigen communicatie.

Nieuws – Lees het laatste nieuws van Virgin Atlantic en Delta.

Training – Word een gecertificeerde Virgin Atlantic-kenner met onze leuke, eenvoudige trainingsmodules. Ze bevatten veel nuttige informatie over al onze producten en diensten en ze maken het u gemakkelijker om ons aan uw klanten te verkopen.

Aanbiedingen – Hier vindt u onze actieve reisagentbeloningen, details over onze wedstrijden en  de prijzen die u kunt winnen!

vsflyinghub

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.