3 dingen die u moet weten over Delta’s mondkapjesplicht   

Mask Wearing at Check-in

 

Het dragen van een mondkapje is één van de belangrijkste manieren waarop passagiers en werknemers kunnen bijdragen aan het voorkomen van de spreiding van het virus, aldus medisch deskundigen waaronder  de Centers for Disease Control & Prevention (CDC’s) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hierna leest u wat u moet weten over Delta’s mondkapjesplicht die sinds mei van kracht is, en waarom het zo belangrijk is dat passagiers zich eraan houden:

Het dragen van mondkapjes is een uitbreiding van onze inzet op veiligheid. Handhaving is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen.

Het op de stoel blijven zitten tijdens het taxiën en het dragen van de stoelriem tijdens het opstijgen zijn niet-onderhandelbare veiligheidsmaatregelen die individuen – en degenen om hen heen – beschermen tijdens het vliegen. We nemen onze mondkapjesplicht net zo serieus. Dit verklaart waarom passagiers niet aan boord van een Delta-toestel kunnen stappen zonder een mondkapje te dragen en waarom zij de instructies van de bemanningsleden moeten volgen om ook tijdens de vlucht het mondkapje op de juiste manier te dragen. Zij die ervoor kiezen zich niet aan deze of andere veiligheidsvereisten te houden, riskeren het verlies van toekomstige vluchtprivileges bij Delta, hetgeen aansluit bij het handhavingsbeleid rond mondkapjes dat Airlines for America onlangs aankondigde.

Aangezien er niet één manier is om de spreiding van COVID-19 te reduceren, zorgen mondkapjes voor een belangrijk en consistent beschermingsniveau.

Delta heeft diverse beschermingsniveaus  geïntroduceerd vanaf het inchecken tot en met het ophalen van de bagage met het doel een nieuwe standaard in hygiëne, meer ruimte en veiliger services en zorg voor zowel passagiers als werknemers te bewerkstelligen. Toegevoegd aan maatregelen zoals het desinfecteren van toesteloppervlakken met elektrostatische spray voorafgaand aan álle vluchten, het blokkeren van de middenstoelen door de toestelcapaciteit in Main Cabin met 60% te reduceren, en het tweemaal zo vaak als aanbevolen vervangen van de HEPA-filters in vliegtuigen, zorgt het dragen van mondkapjes voor een consistent beschermingsniveau op alle contactpunten onderweg, hetgeen kan bijdragen aan het voorkomen van de verspreiding van COVID-19.

We stellen de passagiers vooraf en tijdens de reis op de hoogte van onze verplichting.

Terwijl we dubbel werk maken van onze inzet op veiligheid door onze passagiers te verplichten tot het dragen van mondmaskers, zorgen we er ook voor dat zij zich bewust zijn van en op de hoogte zijn van deze verplichting door nóg meer online meldingen, informatieborden en aankondigingen voordat zij van huis gaan en tijdens hun reis met ons.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.