Delta breidt veiligheidsnormen uit door alle reizigers te verplichten tijdens reizen gezichtsbedekking te dragen   

Alle reizigers zijn nu verplicht om een mondmasker of passende gezichtsbedekking te dragen wanneer zij met Delta reizen. Dit extra beschermingsniveau – geldig voor reizigers en werknemers – sluit aan bij de best practice-richtlijnen van de Centers for Disease Control (CDC’s).

Gezichtsbedekking is verplicht vanaf de check-in lobby en op alle Delta contactpunten. De maatregel geldt voor Delta Sky Clubs, boardinggates, slurven en aan boord van het toestel gedurende de vlucht – behalve tijdens de maaltijdservice. Het gebruik van gezichtsbedekking wordt bovendien sterk aanbevolen  op drukbezochte plaatsen, zoals security rijen en toiletten. Mensen die niet in staat zijn om gezichtsbedekking op zijn plaats te houden, waaronder kinderen, zijn uitgezonderd. 

Delta stelt alles in het werk om onze werknemers en passagiers te beschermen en de spreiding van het virus te vertragen. Andere maatregelen zijn onder meer:

  • Een nieuwe tijdelijke verplichting voor werknemers om een mondmasker of gezichtsbedekking te dragen wanneer zij zich tijdens het werk binnen minimaal 1,5 meter afstand van anderen bevinden.
  •  Temperatuurmeting bij werknemers
  • Intensievere schoonmaakmaatregelen  op luchthavens en in vliegtuigen
  • Uitbreiding van elektrostatische sproeiprocedures, die de werk- en rustruimten van werknemers desinfecteren, naar meerdere locaties.

Bezoek onzeDelta Nieuws coronavirus pagina’s voor nadere details over de veiligheidsmaatregelen van Delta.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.