Een Delta-belofte ingelost: Gratis, snelle wifi voor SkyMiles-leden   

Man using phone and free wi-fi on aircraft

In het licht van haar missie om de wereld te verbinden, is Delta voortdurend op zoek naar innovaties om uw reizigers te ondersteunen en hun verwachtingen te overtreffen. De wereld verbinden houdt niet op bij het veilig afleveren van klanten op hun bestemming; met die gedachte introduceert Delta Air Lines binnenkort als eerste grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij gratis, snelle wifi als centraal element in haar klantervaring. 1

Vanaf 1 februari introduceert Delta gratis wifi voor Delta SkyMiles-leden aan boord van de meeste mainline vluchten in de VS. Tegelijk met deze gratis wifi kondigde Delta tijdens CES 2023 plannen aan voor de lancering van Delta Sync, een nieuw SkyMiles-gekoppeld mobiel platform; en voorts het Delta Sustainable Skies Lab, dat zich gaat toeleggen op een meer duurzame toekomst van de luchtvaart. 

De belofte om u en uw klanten gratis wifi aan te bieden werd voor het eerst gedaan door CEO Ed Bastian tijdens CES 2020, toen hij als eerste CEO van een grote luchtvaartmaatschappij een toespraak hield   tijdens de invloedrijke techbeurs in Las Vegas. Delta werd daarmee ook de eerste luchtvaartmaatschappij die zich op de beurs presenteerde. 

Delta weet dat de zakelijke reiziger meer dan ooit met technologie is verbonden. De investering van de luchtvaartmaatschappij in snelle, gratis wifi voor SkyMiles-leden zorgt voor naadloze verbinding tijdens de vlucht.

Op vluchten die zijn uitgerust met snelle, gratis wifi kunnen u en uw reizigers:

  • Samenwerken met collega’s aan documenten of live-presentaties streamen
  • Die ene pitch afronden of zich voorbereiden op belangrijke vergaderingen
  • Verbonden blijven met wat er het meest toe doet

In eerste instantie wordt Delta’s snelle, gratis wifi aangeboden aan SkyMiles-leden op Delta’s mainline vluchten in de VS:

  • Aangedreven door Viasat, zullen rond 1 februari meer dan 500 toestellen zijn uitgerust met gratis wifi
  • Reismanagers en hun reizigers kunnen de status van vliegtuigen met gratis wifi bekijken op delta.com/wifi

Delta Sync: een nieuwe mobiel platform voor SkyMiles-leden

Bovendien kondigde Delta tijdens CES haar plannen voor een nieuw SkyMiles-verbonden mobiel platform aan — de Delta Sync Exclusives hub — vanaf komende lente, met het doel de in-flight connectiviteit naar een hoger plan te tillen. Eenmaal beschikbaar biedt Delta Sync toegang, content en exclusieve aanbiedingen voor SkyMiles-leden in samenwerking met geliefde merken als T-Mobile, American Express, Paramount+, Resy, Atlas Obscura en New York Times Games.

Maak kennis met het Delta Sustainable Skies Lab: Op weg naar een meer duurzame toekomst van de luchtvaart

Delta lanceert voorts het allereerste airline innovatielab – het zogeheten Delta Sustainable Skies Lab – met het doel het onderzoek, ontwerp en testen gericht op een meer duurzame toekomst van de luchtvaart te versnellen. Het Delta Sustainable Skies Lab moet inspireren tot innovatie in de sector, en bewezen technologie en acties opschalen om Delta’s doelstelling van zero-emissie omstreeks 2050 waar te maken 

Het Lab focust op de beide duurzaamheidspijlers van Delta: het uitbannen van de klimaatimpact van Delta als gevolg van vliegen en het inbedden van duurzaamheid bij alles wat Delta doet.

Amerikaanse vervoerders met meer dan 30 miljoen DOT-boardings, juli-september 2022 (Bron: DOT Air Travel Consumer Report , november 2022).

2 Inclusief Deltan mainline Boeing 717, alsook door Delta Connection partners uitgevoerde tweeklassen regionale toestellen (CRJ-700, CRJ-900 en Embraer E170 en E175).

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.