TERUG NAAR REISINFORMATIE *


    

MAAK KENNIS MET DELTA FLYREADY

Delta FlyReady, een eenvoudige, gepersonaliseerde en snelle digitale tool voor internationaal reizen, leidt u langs elk onderdeel van uw reis en bevestigt uw trip voordat u naar de luchthaven gaat. Lees meer over hoe deze tool de onzekerheid bij internationaal reizen wegneemt.

Meer informatie.

    

    

REISVOORWAARDEN

    

Het CDC stelde een handige leidraad “Travelling to the United States from a foreign country by air” samen om reisagenten en passagiers op de hoogte te stellen van de toegangsvoorwaarden tot de VS.
Voor het boarden op een vlucht naar de VS, dienen alle passagiers vanaf 2 jaar een attestatieformulier in te vullen.
Alle reizigers die de VS binnenkomen, inclusief Amerikaanse staatsburgers en ingezetenen, moeten bron- en contactinformatie over hun verblijf in de VS overleggen.

    

Bij het plannen van een internationale reis is reisdocumentatie heel belangrijk. Zorg ervoor dat uw passagiers alle vereiste documenten bezitten voor zowel vertrekkende als aankomende vluchten.
Alle niet-Amerikaanse burgers en niet-Amerikaanse immigranten die naar de Verenigde Staten reizen, zijn verplicht een bewijs van volledige vaccinatie tegen COVID-19 te kunnen tonen. COVID-19-tests zijn niet langer verplicht voor alle reizigers die de VS binnenkomen of er overstappen.
Met onmiddellijke ingang zijn de TSA (Transportation Security Administration) niet langer het federale mandaat dat het dragen van mondmaskers op alle Amerikaanse luchthavens en aan boord van vliegtuigen verplicht stelt, zal handhaven

  

    

WAIVERS & FLEXIBILITEIT
UITZONDERINGSBELEID
ACTIEF weer/gebeurtenissen
UITGEGEVEN de laatste 24 uur
WAIVERS & FLEXIBILITEIT
We schrappen wijzigingskosten en verlengen de ticketgeldigheid op brede schaal.
MEER INFORMATIE  >
WAIVERCODE ZOEKFUNCTIE
Bepaal welke waivercode van toepassing is op uw ticket
OPEN ZOEKFUNCTIE  >

    

Procedure voor reisbureaus om de geldigheid van Delta 006-tickets als gevolg van COVID-19 te verlengen
Delta stelt een hulpmiddel beschikbaar om de geldigheid van DL006-tickets te controleren. Hoe controleert u de geldigheid van een specifiek ticket?
Gedetailleerde aanvullende informatie over waiverdefinities voor Cabin to Cabin, Class to Class en wijzigingskosten, specifiek voor het huidige Uitzonderingsbeleid, Situatie coronavirus – Alle binnenlandse reizen (VS) – en Situatie coronavirus – Alle internationale reizen.

   

* * Deze pagina wordt momenteel vertaald. Komt u later nog eens terug voor de vertaling. Onze excuses voor het ongemak.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.