Introductie van een Nieuwe Standaard van Delta Care   

 

Een Bewustere, Schone en Consistente Ervaring

 

 

DELTA CARESTANDARDSM

In de periode dat de meeste reizigers sinds het begin van de COVID-19 pandemie thuiszaten, is er veel gebeurd bij Delta om de hygiëne en veiligheid aan te passen, zodat u zich op uw gemak voelt als u weer op reis gaat. We noemen het de Delta CareStandard en deze bestaat uit verschillende beschermingslagen tijdens de reis om te zorgen voor schone oppervlakten, extra ruimte en een veilige dienstverlening voor reizigers en medewerkers.

Hoe zie de Delta CareStandard er precies uit? Ontdek en zie het nu al – ruim voordat je een voet op de luchthaven zet. De Delta CareStandard video laat de actuele reiservaringen zien, door de verschillende beschermingslagen te doorlopen die reizigers kunnen tegenkomen als ze de volgende keer met Delta reizen.

Vanaf het moment dat u de check-in lobby binnenstapt, langs de security, bij de gate, aan boord en bij de bagageafhandeling op uw eindbestemming, zorgt de Delta CareStandard er voor dat u zich zeker kunt voelen over uw reiskeuze. 

Delta is steeds bezig om de best practices aan te passen en de nieuwe standaard qua zorg te verbeteren op basis van het advies van medische experts en de feedback van klanten. Met dezelfde innovatieve geest waar we om bekend staan, ontwikkelen we ons voortdurend en kijken we wat beter kan qua hygiëne en veiligheid.

Meer informatie.

 

GLOBAL CLEANLINESS DIVISION

Delta is de eerste luchtvaartmaatschappij met een eigen Global Cleanliness Division - een nieuwe afdeling binnen Customer Experience die zich richt op de innovatie en ontwikkeling van onze toch al hoge hygiëne standaarden.

In de drie maanden die de wereld door de wereldwijde pandemie dramatisch is veranderd, hebben teams binnen Delta snel en effectief een nieuwe hygiëne standaard bereikt voor Delta en voor onze sector. Deze laatste stap is een unieke manier voor de wereldwijde vervoerder om een laser focus te houden op hygiënemaatregelen als onderdeel van de verschillende beschermingslagen die we klanten bieden.

De transformatie qua hygiëne die klanten momenteel ervaren, is de peiler waarop Delta’s toekomstige reiservaring is gebouwd voor het welzijn van onze klanten. De leiding van de organisatie is in handen van Mike Medeiros, Vice President – Global Cleanliness.

De Global Cleanliness organisatie zal Delta’s hygiëne standaarden, methoden en kwaliteitsmanagement verder ontwikkelen en implementeren om een consistente, schone ervaring te waarborgen voor zowel onze medewerkers als klanten in onze faciliteiten en vliegtuigen.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.