REISVOORWAARDEN *


 

NIEUWE VOORWAARDEN VOOR TOEGANG TOT DE VS

De Verenigde Staten zijn weer open voor iedere reiziger die volledig is gevaccineerd. COVID-19-testen is niet langer verplicht voor alle reizigers die de VS binnenkomen of er overstappen. Bekijk de bijgewerkte toegangsvoorwaarden voor iedereen die de VS binnenkomt.

Raadpleeg voor specifieke reisvoorwaarden onze  Delta Discover Map

 

 


TOEGANGSVOORWAARDEN TOT DE VS VOOR INTERNATIONAAL REIZEN

 

Bijgewerkt op 15 juni 2022

Hier is een overzicht van de belangrijkste toegangsvoorwaarden voor passagiers die naar de VS reizen:

VÓÓR DE REIS NAAR DE VERENIGDE STATEN:

1.       REISDOCUMENTEN

 • Alle niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten moeten beschikken over een paspoort dat ten minste zes maanden geldig is na hun verblijfsperiode in de VS.
 • Alle niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten moeten beschikken over een geldige VISA of ESTA om de VS binnen te komen. Sommige bezoekers komen mogelijk in aanmerking voor een visum bij aankomst en dienen dit te verifiëren vóór vertrek.

2.       BEWIJS VAN VACCINATIE

 • Alle niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten die naar de Verenigde Staten vliegen, zijn verplicht een bewijs van volledige vaccinatie tegen COVID-19 te kunnen tonen.
 • Er zijn enkele uitzonderingen van toepassing, onder meer voor kinderen jonger dan 18 jaar.
 • Ongevaccineerde passagiers worden niet toegelaten aan boord van een vlucht naar de VS, tenzij zij voldoen aan de voorwaarden van een uitzondering.

3.       COVID-19-TESTS

 • COVID-19-tests zijn niet langer verplicht voor alle reizigers die de VS binnenkomen of er overstappen.

4.       ATTESTATIEFORMULIER

 • Er moet eenattestatieformulier worden ingevuld voor alle passagiers van 2 jaar en ouder vóór boarding.

5.       BRON- EN CONTACTONDERZOEK

 • Alle passagiers zijn verplicht contactinformatie te verstrekken voordat zij boarden op hun vlucht.
 • Dit versterkt de bestaande procedure om snel contact te kunnen opnemen met personen in de VS die mogelijk zijn blootgesteld aan een besmettelijke ziekte, zoals COVID-19.
 
TIJDENS DE REIS

6.       MONDMASKERS

 • Het dragen van mondkapjes is optioneel voor klanten en werknemers van Delta voor alle binnenlandse vluchten in de V.S. 
 • Mondkapjes zijn vanaf heden optioneel voor klanten en werknemers van Delta bij internationale reizen, tenzij plaatselijke regeringen mondkapjes verplicht stellen voor internationale reizen. 
 • Klanten worden geadviseerd om vooralsnog een mondkapje bij zich te hebben voor internationale reizen, omdat het wettelijk verplicht kan zijn voor sommige bestemmingen.
 
BIJ AANKOMST

Van toepassing op NIET-VOLLEDIG GEVACCINEERDE PASSAGIERS die toestemming hebben om naar de VS te reizen op grond van een uitzondering, inclusief niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten jonger dan 18 jaar:

7.       TESTEN NA AANKOMST

 • Alle niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten dienen binnen 3-5 dagen na aankomst een virustest te laten afnemen, tenzij zij beschikken over documentatie dat zij zijn hersteld van COVID-19 gedurende de afgelopen 90 dagen.

8.       QUARANTAINE-EISEN

 • Alle niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten van 18 jaar en ouder dienen thuis of in hun hotelkamer gedurende 7 dagen in zelfquarantaine te blijven, zelfs indien zij negatief testen, tenzij zij beschikken over documentatie van herstel van COVID-19 gedurende de afgelopen 90 dagen.

9.       VACCINATIE-EISEN

 • Alle niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten met de intentie 60 dagen of langer in de Verenigde Staten te blijven, dienen volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19 binnen 60 dagen na aankomst in de Verenigde Staten of zo spoedig als medisch mogelijk is, tenzij zij over een medische uitzondering beschikken of te jong zijn om te worden gevaccineerd (dwz. jonger dan 18 jaar).

 

Voor aanvullende informatie over onder meer Vaccinatie- & Testeisen, Goedgekeurde vaccins, Bewijs van vaccinatie, Wat kwalificeert als volledig gevaccineerd, en Vaccinatie-uitzonderingen, raadpleeg “Toegangsvoorwaarden tot de VS voor buitenlandse ingezetenen”.

Voor specifieke informatie en internationale reisvoorwaarden voor Amerikaanse staatsburgers, Amerikaanse ingezetenen, Amerikaanse wettelijke permanente ingezetenen en immigranten verwijzen we u graag naar het CDC.

Raadpleeg de  Actuele reisvoorwaarden & Kaart met reisbeperkingen   op delta.com voor de meest recente informatie.

 

Voor aanvullende informatie over onder meer Vaccinatie- & Testeisen, Goedgekeurde vaccins, Bewijs van vaccinatie, Wat kwalificeert als volledig gevaccineerd, en Vaccinatie-uitzonderingen, raadpleeg “Toegangsvoorwaarden tot de VS voor buitenlandse ingezetenen”.
Voor het boarden op een vlucht naar de VS, dienen alle passagiers vanaf 2 jaar een attestatieformulier in te vullen.
Het CDC stelde een handige leidraad “Travelling to the United States from a foreign country by air” samen om reisagenten en passagiers op de hoogte te stellen van de toegangsvoorwaarden tot de VS.

 

BRONNEN VOOR INTERNATIONALE EN REGIONALE REISBEPERKINGEN

Sommige landen hebben tijdelijke toegangsvereisten uitgevaardigd, zoals beperkte toegang voor staatsburgers, personen met een permanente verblijfsvergunning en geselecteerde visumhouders, of beperken reizen tot essentiële reizen. Delta adviseert reizigers rechtstreeks contact op te nemen met de ambassade of immigratiedienst van hun bestemming om te bevestigen of zij op dit moment in aanmerking komen voor reizen.

 
Timatic en IATA Travel Centre sites

Reisbureaus wordt geadviseerd gebruik te maken van Timatic en het  IATA Travel Centre  als referentie om antwoord te geven op reisgerelateerde vragen over reisbeperkingen en -documentatie, toelatingsvoorwaarden of gezondheids- en quarantaine-eisen, enz.

IATA Timatic wordt gebruikt door luchtvaartmaatschappijen en reisagenten om eisen aan reisdocumenten van passagiers voor hun bestemming en eventuele tussenstops te controleren. Timatic levert gepersonaliseerde informatie op basis van de bestemming, tussenstops, nationaliteit, reisdocument, woonland enz. van de passagier.

 
Actuele reisverordeningen wegens het coronavirus (COVID-19)

Het IATA Timatic-team onderhoudt voortdurend contacten met overheden en luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld om ervoor te zorgen dat alle reisdocumentatie alsook gezondheidscontroles en -bepalingen in real-time worden bijgehouden. Lees verder 

Raadpleeg de actuele reisbeperkingen per land via het IATA Travel Centre. 

Attentie: Delta is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op deze sites en adviseert klanten met aanvullende vragen contact op te nemen met de respectievelijke ambassade, het consulaat of het visumbureau van het land op hun reisschema, voor nadere details.

 
Vragen

Neem contact op met IATA  als u Timatic in uw bedrijfsprocessen wilt integreren.

Neem contact op met Delta Sales Support of  Delta Reserveringen   voor aanvullende assistentie. 

 


15 juni 2022

* * Deze pagina wordt momenteel vertaald. Komt u later nog eens terug voor de vertaling. Onze excuses voor het ongemak.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.