WAIVERS & FLEXIBILITEIT


 

ONGEËVENAARDE FLEXIBILITEIT IN REIZEN

Delta biedt klanten meer tijd om een reis te plannen en om te boeken dan welke andere Amerikaanse luchtvaartmaatschappij ook, met een uitbreiding van het reiskrediet die zorgt voor ongeëvenaarde flexibiliteit. 

NIEUW! Met ingang van 12 januari krijgen alle bestaande eCredit-houders een jaar extra flexibiliteit toegekend voor het omboeken van reizen. Passagiers kunnen hun ticket omboeken tot en met 31 december 2023, voor reizen gedurende heel 2024.

Voor alle reizen met Delta-tickets die aanvangen buiten Noord-Amerika, handhaven we de waiver voor wijzigingskosten. Tickets die zijn uitgegeven ná 30 april 2020, met uitzondering van Basic Economy-tarieven, kunnen gratis worden gewijzigd zonder een waivercode nodig te hebben, maar worden direct door de tariefregels bepaald. Raadpleeg de individuele tariefregel voor nadere details in verband met extra flexibiliteit. 

 

 

UITZONDERINGSBELEID
Bekijk het volledige beleid, bepalingen & voorwaarden.
GA NAAR HET ARCHIEF  >
WAIVERCODE ZOEKFUNCTIE
Bepaal welke waivercode van toepassing is op uw ticket
OPEN ZOEKFUNCTIE  >
Beleidsoverzicht
Het beleid in één oogopslag
KLIK HIER  >

TICKETGELDIGHEID VERLENGD TOT EIND 2023

 

Bijgewerkt op 13 januari 2022

Met ingang van 12 janurai krijgen alle bestaande eCredit-houders een jaar extra flexibiliteit voor het omboeken van reizen. Passagiers kunnen hun ticket omboeken tot en met 31 december 2023, voor reizen gedurende heel 2024.

Bovendien genieten ook alle Delta-passagiers met aanstaande reizen in 2022 of die in 2022 een ticket kopen, de flexibiliteit om hun ticket om te boeken tot en met 31 december 2023 en te rezien gedurende heel 2024, indien hun reisplannen wijzigen.

Maak u geen zorgen als de nieuwe vervaldatum nog niet zichtbaar is op de eCredit-documenten; we hebben enige tijd nodig om ons systeem te updaten, maar u kunt ervan op aan dat passagiers tickets kunnen blijven boeken voor reizen op enig moment in 2022 of 2023 met hun bestaande eCredits.

Delta, ATPCO en de GDS’en hebben een standaardoplossing ontwikkeld voor reisbureaus om verlopen DL 006-tickets te gebruiken voor toekomstige boekingen indien de geldigheid is verlengd wegens COVID-19. Bekijk de"Procedure voor reisbureaus om de geldigheid van Delta 006-tickets als gevolg van COVID-19 te verlengen" voor aanvullende informatie.

 

___________________________________________________________________

AANVULLENDE INFORMATIE:

 


WAIVER VOOR WIJZIGINGSKOSTEN VOOR ALLE TICKETS DIE ZIJN UITGEGEVEN TUSSEN  1 MAART 2020 – 30 APRIL 2021

BIJGEWERKT OP 28 JULI 2021

 

Reizen die aanvangen buiten Noord-Amerika

We schrappen wijzigingskosten voor alle tickets die zijn gekocht op of vóór 30 april 2021. Voor tickets die zijn gekocht nadat onze COVID-19 reiswaiver op 30 april 2021 vervalt, zijn wijzigingskosten van toepassing, waarbij Basic Economy-tickets in de meeste gevallen niet-restitueerbaar en niet-veranderbaar zijn.*

Reizen die aanvangen in Noord-Amerika & de Cariben

We hebben de wijzigingskosten geschrapt voor tickets vanuit Noord-Amerika naar elke bestemming in de wereld en vanuit de Cariben naar de Verenigde Staten of Mexico. Echter, als u een Basic Economy-ticket aanschaft ná 30 april 2021, dan is dit ticket niet-restitueerbaar en niet-veranderbaar. 

Raadpleeg voor volledige details, bepalingen & voorwaarden "Situatie coronavirus - Wijzigingskosten-Bulletin 11".

Niet zeker welk waiverbeleid van toepassing is op uw ticket? Maak gebruik van de Delta Waivercode Zoekfunctie  om vast te stellen  welke van Delta’s actieve waivers van toepassing is op een specifiek ticket.

*Sommige Basic Economy-tickets die aanvangen vanuit Europa, Afrika en andere internationale markten kunnen tegen vergoeding mogelijk worden gewijzigd. Bekijk de ticketbeperkingen voor details. Voor Basic Economy-reizen tussen 28 juli 2021 en 31 december 2021, kunnen passagiers nu wijzigingen aanbrengen in hun aanstaande vlucht zonder wijzigingskosten, dankzij onze tijdelijke Basic Economy Changeability Waiver 2021.


WAIVER VOOR INTERNATIONALE EN BINNENLANDSE (VS) REIZEN VOOR TICKETS DIE ZIJN UITGEGEVEN  OP OF VÓÓR 17 APRIL 2020

 

Voor tickets die zijn uitgegeven op of vóór 17 april 2020 met getroffen reizen tussen 25 februari 2020 tot en met 31 maart 2021 voor internationale vluchten en tussen 1 maart 2020 tot en met 31 maart 2021 voor vluchten binnenland VS biedt Delta aanvullende omboekwaivers.

Voor nadere details, bepalingen & voorwaarden, verwijzen we graag naar "Situatie coronavirus - Alle internationale reizen - Bulletin 6"  en "Situatie coronavirus – Alle reizen binnenland VS - Bulletin 6". Aanvullende gedetailleerde informatie over het uitzonderingsbeleid en de waiverdefinities vindt u  hier.

Niet zeker welk waiverbeleid van toepassing is op uw ticket? Maak gebruik van de Delta Waivercode Zoekfunctie  om vast te stellen  welke van Delta’s actieve waivers van toepassing is op een specifiek ticket.

 

___________________________________________________________________

Aanvullende informatie:

 


 13 januari 2022

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.